internet sitelerine erişim yasağı getirilmesi

independence
ulkemizde uygulanmadigi icin cok mutluyum.zira ulkemizde bu tur yasaklari caydirici olarak nitelendirebilecek karar merciilerinin olmamasi cok sevindirici.

bahsedecegim olay ulkemize cok uzak bir yerde, yagmur ormanlarinin tam ko$esinde kurulmu$ olan bir koyde cereyan ediyor.koyun ismi tutskiyancek.

gunlerden bir gun tutskiyancek isimli koyde ya$ayan abuzittin bolbizir isimli $ahis kendisi ile alakali yazilan kimi yazilardan rahatsiz olur ve koyun buyucusu olan ya$li osuran bogaya gider.

der ki;

ey bilge ki$i osuran boga.benim hakkimda $u internet sitelerinde $unlar $unlar yazilmi$.ben ki abuzittin bolbizir, hakkimda bu tur yazilardan cok rahatsiz olmaktayim.gerekli kararin verilmesini $ahsinizdan talep ederim.

ya$li ve bilge ki$i olan osuran boga du$unur du$unur du$unur ve yardimcisina seslenerek "tez zamanda "bu siteye eri$im mahkeme karari ile yasaklanmi$tir!!" buyusu yapila" der.ya$li ve bilge adam osuran boga’nin yardimcisi hemen "turk telekom" isimli totemin onune giderek "bu siteye eri$im mahkeme karari ile yasaklanmi$tir!!" buyusu yapmak uzere dans etmeye ba$lar.ate$ler yakar, kimi tutsulerin dumanlarini havaya ufler."turk telekom" isimli totem, gercekten de yapilan buyunun etkisi ile gerekli detaylari halleder ve en gec 24 saat icerisinde abuzittin bolbizir isimli $ahsin $ikayetci oldugu internet sitelerinde siteye girmeye cali$an ki$iler tarafindan $oyle bir yazi okunmaya ba$lanir.

"bu siteye eri$im mahkeme karari ile yasaklanmi$tir!!"

cok $ukur ki buyunun etkisi kisa surelidir ve 72 saat kadar bir sure sonra etkisini yitirmektedir.

abuzer bolbizir yeni internet sitelerine "bu siteye eri$im mahkeme karari ile yasaklanmi$tir!!" isimli buyuyu yaptirabilmek amaci ile yerinden kalkar ve gozden kaybolur.

derler ki ne zaman bir "bu siteye eri$im mahkeme karari ile yasaklanmi$tir!!" buyusu hissederseniz havada, bilinki abuzer bolbizir ile osuran boga turk telekom isimli toteme yeni kurbanlar adami$lardir.

dedim ya bu hikaye yagmur ormanlarinin tam ko$esinde kurulmu$ olan tutskiyancek isimli koyde cereyan etmektedir.cok $ukur ki ulkemizde bu tur $eylerin olmadi mumkun degil.

adalet cahili miyiz biz yahu.biz de nasil olsun boyle uygulamalar!
nick nicki nickince
hatta derler ki iyi bir çocuk olursanız yolunuz tutskiyancek köyüne düşebilir. sessiz olursanız abuzer bolbızırın osuran boğa’yla diyaloglarını duyabilir, renk körü olursanız turk telekom isimli toteme adaklarda bulunabilir ve hatta ve hatta gaflet ve dalalet içinde olursanız abuzer bolbızır bile olabilirsiniz.

ama bunlardan önce çok yüksek bir egonuz ve "her şey yalan, tüm dünya bana karşı" modunda 43 gün staj yapmanız ve tutskiyancek köyüne internet bağlantısı, yol, su, elektrik, köprü, tren, telefon, telgraf, telgrafın tellerine konmuş kuşlar, medeniyet ve adalet getirmeniz lazımmış...

(bkz: işte öyle birşey)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol