magazin mahkemesi

chamomile
an itibarıyla hüsnü şenlendirici’nin canlı yayına telefon bağlantısıyla katıldığı ve kendini bilirkişi ilan etmiş iki magazinciye haddini bildirdiği fox tv’de yayınlanan avrupa mahkemesi formatında hazırlanmış olan bir nevi tartışma programı.
zerkalo
fox tv de bir süredir yayınlanan yeni nesil komedi programı. söylenenlere kulak kabartmayıp sadece el kol hareketlerini ve mimikleri izlemek kaydıyla çok komik bir program. bir tane stüdyo var, bir tane hakim masası iki tane de karşılıklı hafif çapraz şekilde konumlandırılmış uzun masa var. bir grup deliyi bu masalara oturmuşlar. bunların 3 ü hanım biri erkek. erkek olan sallabaş olmuş gibi, kafası sürekli istem dışı dairesel devinimler sergilerken ellerini habire sağa sola savuran bir ağabey.döpiyes, fırfırlı gömlek, papyon filan komik şeyler giydirmişler bunlara.böyle bir deli deli hareketler, böyle bir eli dursa ayağı durmaz afacan aktiviteleri filan. hakime gelirsek hakim ayrı bir alem. iki de bir de hışımla masayı filan çekiçliyor. bunda hiç öyle gülme veya başka bir duygu belirten mimikler filan yok, sanki alçıdan yapmışlar emmiyi, hep aynı noktaya bakan korkunç bir insan olduğuna kaniyim. arada stüdyodaki seyirciye filan sataşıyor, atarım dışarı, pörtletirim gözünü türevinden tehditler savuruyor etrafa. değişik bir olaya girmişler bunlar sanki, böyle çok gizemli bir halleri var. komiklik yapıyorlar da bilerek gülmüyorlar sonradan açıklayacaklarmış süsü veriyorlarmış gibi sanki. leziz.
ozgur
bushcu fox tv nin,abd’nin türkiye üzerindeki politikalarını çok da güzel uyguladığının göstergesi.magazini sanki bir marifetmiş gibi ciddileştirmeler filan..dikkat edin en çok magazin programı yapan kanal fox tv.ne güzel aptallaştırıyorlar bizleri,hiçbir şeyden haberimiz olmasın,elimiz kalem tutmasın diye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol