vedat özdemiroğlu

0 /
sepulturk
lemanın leman olduğu zamanlarda köşesi en heyecanla okunan yazardı. müthiş komik yazılarının yanında bu yazıların içine ince ince mesajları da eklemesi ciddi anlamda insanı okurken mest ederdi. hala lemanda yazıyor mu bilmiyorum ama old cityde yaptığı işler için çok olumlu şeyler duyulmakta.
sevmiyorum seni gaye
fermuar dergisinde yazılarına devam eden mizah insanı. eski yazılarını aratıyor çoğunlukla, yine de istisnai durum için;
-deniz baykal cumhurbakanı olsun, devlet de kurtulsun, chp de
floydiandm
yazılarını büyük beğeniyle takip ettiğim mizah kişisi. bu haftaki fermuar’da yer almamıştır, beni panikletmiştir, sonradan öğrenildiği kadarıyla 5 eylül’de çıkacak uykusuz’da yazılarına devam edecektir.

edit: uykusuz bugün itibariyle çıkmış.
zekirbelli
leman zamanından bu yana görmeyi beklediğim zamanın, uykusuzda bebek kafası bölümüyle son bulmasıyla, kendisiyle tanışma güzelliğini yaşamış olmakta eklenince harika kalemine herdaim devam etmeli dediğim mizah köşesi adamı.
swamplord
uykusuz’un son sayısında saçmalamış,nası şahan gökbakar’a laf sokarım düşüncesiyle yola çıkarak balküpü tipiyle şahanı karşılaştırmış,şahsi görüşüm olarak da uykusuz’da boşa yer kaplamış ve kaplayan kişi..
orqn
yazılarına sadece karikatür dergilerinde rastlanmaz aslında,bir çok reklam filminin de metin yazarıdır.çok da başarılıdır bence.ama nedense tv için yaptığı projeler bir türlü tutmuyor.
orqn
reklam filminde karşımıza çıkarak çok iyi yapmıştır kendisi.sayesinde düzenli aralıklarla reklamları izler olduk.
orqn
fanatik beşiktaşlıdır ve beşiktaş başkanına da acayip kıldır.hakkında şöyle bir esprisi vardır:

‘başkan değil şofben mübarek yıldırım demirdöküm.’
mad
flexi reklamlarıyla pek leziz ekran karşına çıkmıştır. severek izliyoruz her seferinde. zira türkiye’deki reklam sektörüne hayranız. evet.
atacamadesert
kendisiyle ve diğer o zamanki adyla hıbır olan mizah dergisi çalışanlarıyla odtü mimarlık amfisinde tanışma fırsatı bulduğum yazar.

kısa/komik cümleleri güldürürdü epeyi bir zamanlar.



atacamadesert
kısaca olarak da anılan 7 kasım 1968 doğumlu türk mizah yazarıdır.

i.u. iletişim fakültesi’ni bitirdi. yazarlığa gırgır, fırt ve çarşaf dergilerinde yayımlanan notları ve kısa öyküleriyle başladı. çeşitli gazete, radyo ve televizyon programlarında görev aldı. alamet-i farika ve grey gibi reklam ajanslarında kısa süreli çalıştı.

vedat özdemiroğlu, şu anda uykusuz’da yazarlık ve kanaltürk’de türkçe sözülü hafif komik programını yapmaktadır. manga’nın "dünyanın sonuna doğmuşum" klibinde başrol oynamıştır ve fanatik beşiktaş taraftarıdır.

eserleri:
1.kaldırım yazıları
2.t. chiller
3.gece tarifesi
4.vedat bey’in görkemli hayatı
5.vösym-1
6.vösym-2
7.selam dünyalı ben türküm
8.deniz tarafındaki kale
9.beşiktaş şiirleri
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol