mehmet zeki sezer

alchoburn
tam olarak nereden gelip de dsp’nin başına geçtiğini çözemediğim kişi.

bir liderlik misyonu olarak zayıf ve halk tarafından dsp’nin içindeki bir çok kişiye göre daha az tanınıyor.

ankakusu
yaptigi son açiklamalarda chp’nin yenilgisi, akp’nin zaferi hakkinda dogru tespitler yapmis siyasi liderdir. sevdim bu adami. umarim sol’u toparlamasina imkan verilir.
filojiston
genç bakışta izlemiş olanlar bilir seçimden önce bu siyasiyi kimse iplemiyordu, hatta öğrenciler baya dalga geçtiler diye ben bile içerlemiştim.
her neyse gün oldu devran döndü meydanlara toplanıp sol partilere ’birleşin birleşin’ diye bağıran kalabalık külyutmayan baykalı bile kandırdı. tabi bu adamların chp ye oy vermedikleri seçimden sonra ortaya cıktı . dsp nin kalesi eskişehirden bile chp ye oy cıkmaması dsp den chp ye oy gelmediğinin göstergesidir ve sonuçta ne oldu beş kuruş harcamadan mecliste söz sahibi olmuş aslında çoktan ölmüş bir partiyi birleşme ayağına meclise soktuk. anlayacağınız birleşsinler diye oy verdik ama zekicik gemicik manevralarında usta çıktı. bölünün bundan sonra, birleşmenizden bir hayır görmedik bari çil yavrusu gibi dağılın bizde kim kiminle bilelim kardeşim.
(bkz: sel gider kum kalır)
independence
rah$an ecevit’in soyledigine gore kendisi istifa etmi$tir.

oysa mehmet zeki sezer $u $ekilde bir aciklama yapti;

rah$an ecevit’in zeki sezer istifa etti cumlesi kulliyen yanli$tir.siyasette istifa etmek ba$arisizliktir, biz ba$arisiz olmadin, siyasetin getirdikleridir bunlar diyerek yolumuza devam ediyoruz.

nihayetinde ortada istifa eden falan yok.
valequentill
istifa etmiş gibi yapıp son anda ’şaka lan şaka.’ kalıbının altına sığınmış kişidir. televizyonda açıklama yapmış. ’’-istifa etmedim , ettiğimi söylemedim ve hatta bu anlama gelebilecek bir söz dahi söylemedim.’’ şeklinde.
independence
hafta sonu yapilacak olan dsp kurultayinda istifa edecekmi$ kendisi. rah$an ecevit’le siklikla kar$i kar$iya gelmesi ve yerel secimlerde 5 tane dsp milletvekilinin kemal kilicdaroglu’na destek vermesi sebebi ile bu milletvekillerini disiplin kuruluna sevk etmesi sebep olmu$ bu istifa kararina. kendi soylemine gore "ba$aramayan cekilmeli ve siyasetin onunu tikamamali, bu sebeple de istifa etmeye karar verdim" demi$.
skymen59
rahşan-bülent ecevit çiftinin siyasete kazandırdığı ender kişilik. istanbul’da belediye başkanlığı yarışına mhp’li bir aday ile katılan politik deha.
independence
istifa etti, hemen akabinde genel ba$kanliga yeniden aday oldu. nasil bir $eydir bu, nasil bir oyundur hic bilemedim. siyasette ayip diye hicbir $ey kalmami$.
aello
yaptığı şeyin ilk kısmı deniz baykala örnek olsun. akabinde gerçekleştirdiği saçmalığa anlam vermiş değilim, deniz baykal da yapmasın bu sonuncusunu.
independence
ba$arisiz oldum dedi istifa etti. ardindan "gelen cagrilara tepkisiz kalamazdim" dedi ve yeniden genel ba$kanliga adayligini koydu. bugun yapilan parti olaganustu kurultayinda da adayliktan ucuncu tur oylamalarinda yeniden cekildi.

cok kari$ik bir du$unce sistemi var bu adamin, cok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol