11 nisan 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı

nick nicki nickince
tüm sarı lacivert duygularımı bir yana bırakarak son maçlara baktığımızda fenerbahçenin ikinci maç için avantajlı bir skor elde edeceği hissine kapıldığım maçtır.

bunda tabii ki bu maçın şampiyonluk öncesi prova olması ve yıldırım demirören’in 18 mart’ta yaptığı açıklamaların da etkisi vardır.
passive
ilk 11’ler şöyledir:

beşiktaş:

runje
mustafa doğan
baki
gökhan zan
ibrahim toraman
delgado
koray
ricardinho
serdar
burak
nobre



fenerbahçe:

serdar
ümit
serkan balcı
önder
lugano
deivid
deniz
aurelio
tuncay
tümer
semih
myysteriouss
izlemedim, kim nasıl oynamış bilemem,bildiğim tek şey beşiktaş’ın 1-0 kazandığıdır hatice değil neticedir. ahanda bu. ha rövanşı vardır elbet futbol bu bilemeyiz ne olacak ama;
(bkz: bu kupa sana extra large)

gol de dandik diye duyduk, hadi dandik diyosanız e ataydınız siz de dandik? madem kolay. koskoca 90 dk bi kıytırık/dandik gol gelmedi mi? ataydınız yavrum.
redcrow
fenerbahçe maçları biz beşiktaş taraftarını sıkmaya başladı açıkcası..hep yen hep yen, işin heyecanı kalmadı canım..
nick nicki nickince
fenerbahçe’nin avantajlı bir skorla kadıköy’e döndüğü maçtır. o kıytırık gol yenmeseydi de güzel olurdu ama, ne yaparsın...

bu arada alex, kezman ve appiah neden oynamadı en ufak bir fikrim yok. umarım bir kaçı cezalı veya sakattır- alex sonradan girdi ama. o nasıl temenni demeyin, çünkü maç sırasında lugano topu defanstan şişirdikçe ve tümer top kaptırdıkça kendimi tutamadım ve zico’ya bayağı bir küfür ettim. geçerli bir mazereti olsun istiyorum.
ankakusu
iki takiminda boktan bir futbol ortaya koydugu maçtir. besiktas’ta iyi oynamamasina ragmen rakibine bakarak daha fazla gol pozisyonu yakalamistir.

maç içinde gündemi degistirebilecek olaylar yasanmadigi için bazi yöneticiler buna siganamayacak, yazik gerçekten. belki birileri istifa eder gündem degisir. gerçi daha bu maçin bir ayagi daha var. kesin bir sey yok onu bekliyorlardir...

sari-lacivertli takimin kanalinin bu maçtan sonra hitler’in, sovyetler’in propaganadasindan beter isler yaptigi tescillendi. agzim açik seyrettim yorumlari. bir de herif aniriyordu biz objektif bakiyoruz diye... hastir lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol