heath ledger

passive
bugün hayata gözlerini yuman aktör.. polis tarafından henüz kesin bir açıklama yapılmasa da overdose’dan şüphelenilmektedir.
angelus
son zamanlarda yüksek düzeyde uyku problemi olduğu, günde birkaç saat uyuyabildiği ve bununla ilintili olarak uyku hapı kullandığı, ölümüne ise bu hapların yüksek dozda kullanımının sebep olabileceği belirtilmiştir.
eldrun
doktorunun yaptığı açıklamaya göre kullandığı ağrı kesiciler, uyku hapları ve anti depresan haplarının bazılarının birlikte kullanılmasından dolayı ölmüştür.
angelus
the dark knight filminde muhteşem bir performans göstermiş oyuncudur. bu rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında oscar a aday olup kuvvetle muhtemel ilgili ödülü alacaktır. insan "yazık olmuş" diyor haliyle.
tzevryl
the dark knight rolünde çoğu kişiye göre batman rolünde oynayan cristian bale’dan daha ön plana çıkmış filmi resmen tek başına oynamıştır. pis pis dudaklarını yalaması beni hayran bırakmıştır kenisinin.
eldrun
joker rolü için bir aydan fazla bir süre bir otel odasında tek başına kalan ve bir ayna karşısında rolünü, mimikleri çalışan ve rolünü bu kadar iyi yapabilmesinde kullandığı ilaçların ve hastalığının da etkisi olan aktör.
poe
a knight s tale adlı filmde ruhundaki şovalye ruhunu beyaz perdeye yansıtmış, zaman geçtikçe oyunculuğu daha da güçlenirken hayata erken veda etmiş unutulmayacak aktör.
artemis
’candy’ ’the dark knight’ ve ’brokeback mountain’ filmlerindeki iddialı rollerin altından başarıyla kalkmış, ’dark knight’ filmiyle en iyi erkek dalında oscar,saturn award ve austin film critics award ödüllerini almış 29 yaşında aşırı dozdan dolayı hayatını kaybetmiş olan başarılı oyuncudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol