yeni başlayanlar için houston

akineton
aramıza birçok yeni arkadaşın katılmasından mütevellit kendime görev edinerek houston butonunun kullanılmasını sizlere açıklamaya çalışacağım.çömezlik dönemlerimizde hepimizin başından geçmiş bir olaydır bu butonu tıklayamamak.hatta zaman zaman independenceın dahi tekte bu butonu tıklayamadığı rivayeti dolaşır sözlükte.

houstonunuz yeşillendiğinde sol üst köşesininden o ince noktayı tutturmalısınız.yine de deneyip deneyip yapamazsanız aynı anda ctrl+alt+u+cep telefonunuzun 9 tuşuna basarsanız otomatik olarak açılacaktır.zira bunları yaparken acele etmelisiniz.çünkü houstonunuz yeşillendikten sonra 60 saniye içinde tıklayamazsanız online olan diğer tüm yazarlara şöyle bir mesaj iletilir;

xxx adlı yazarımız kendine ayrılan süre içinde houston butonunu tıklayamadığından dilediğinizce taşak geçebilmeniz için msn adresi şudur.

şaka lan şaka mouse la üzerine gelin sağ tıklayın.haa bi de caps lock a basın.
angelus
nasa bu bölgededir, ayrıca rodeo felan gösterileri de yapılır ki gayet gereksizdir. ama meraklısıysanız izleyebilirsiniz. havaları boktandır. aynı anda hem yağmur yağar hem de güneş olabildiğince gösterir kendisini.evet. houston rockets adında bir nba takımları da mevcuttur aynı zamanda.
artemisia
houston’un içine şeytan girmiştir ve bu şeytan zaman zaman sildiğiniz mesajları geri hortlatır ya da birinden mesaj gelmiş gibi yeşil yanmasına rağmen açtığınızda karşınızda mesaj bulamayabilirsiniz. burda esas olan söz konusu şeytanın sizin de içinize kaçmaması için boyunda büyük bir haçla pc başına oturulmasıdır. eğer bu da yetmezse 2 baş sarmısak ve biraz minare gölgesiyle karışık örümcek duası cillop gibi yapar houston’ızı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol