başlıkların altındaki tuzluk ve radyo butonları

0 /
passive
tuzluk yazana tıklayınca tuzluk, radyo yazana tıklayınca bilgi radyo çıktı. kötü bişey değil yani telaşa gerek yok. bağra basmak lazım.
capt it all
ikide bir yerleri değişen acayip şeylerdir. henüz en doğru yeri bulamadı sanırım independence. bence en sağ taraf, dolan da gel in altı çok iyi. evet evet aynen böyle. şimdi biraz sağ yap, biraz daha evvet. şahane.
independence
cali$ma bir $ekilde sona erebilirse tuzluk dergisi ciktiginda kirmizi renk ye$il olacak(boylelikle duyuru yapilmayacak), radyo online oldugunda da kirmizi ye$il olacak ve dj in ismi yer alacak(boylelikle yayinda kim var ba$ligindan kurtulunacak).
bulut
nick nicki nickince arkadaşımızın dediği gibi radyoda biri yayına girdiğinde de renk değiştirirse süper olacak butonlardır.yönetime duyrulur.
independence
artik tuzluk yayinlandigi gun tuzluk butonu yemye$il olacak ve iki gun sonra kirmizi rengine geri donecek.tuzluk’un yeni sayisi ciktiginda yeniden ye$illenecek ve iki gun sonra kirmizi rengine geri donecek.artik tuzluk ile alakali "yayinda!" duyuru yapilmayacak.
instrument
radyo butonu direk yeşil olarak kodlanırsa süper olur. bi daha kırmızı olmasına gerek yok. zaten kırmızı olmasına fırsat kalmayacak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol