sevgili sözlük

sinirsahibi
sevgili sozluk, 5 6 aydir seninleyim ve iletisim kurmaya calisiyorum, 2-3 aydir olmuyor beceremiyoruz. ne sen beni anlayabiliyorsun ne de ben sana yaklasabiliyorum. eve geliyorum yorgunum abuk sabuk bi tomar am got muhabbetiyle kimi zaman eben s.kilmis bana bakiyorsun, dayanamiyorum. ustunu basini temizlemeye calisiyorum bir iki derken yorgun dusmusum. oysa en yenisin diye geldim sana. yuzun gozun degisince daha da guzel oldun, belki yeni bir sayfa olur bundan sonra ve aptalliklar geride kalir. biliyorum sana bunlari soyledigim icin cok tepki gosterecekler bana herkes bir anda hircinlasacak oysa ben bunlari sadece sana yazdim seni kirletenlere degil.
elma sekeriiii
o degil de sözlük, seninle ne çok ha$ır ne$ir olmu$um ya... kim butonuma basıp da neler yaptıgımı görünce $a$ırdım. nerden baksan 7bine (sayıyla 7000) yakın bir $eyler yazmı$ım sana. kendimi anlattıgım belki de anlamlandırdıgım yersin sen.
çok $ey ögrendim ben senden, kendimi anlatabilme gücünü verdin bana.
ha bir de angelus bana söz verdi. bugünlük entrylerimi silmicek benim. bu saglamlıga dayanaraktan;
ne olursa olsun, seni çok seviyorum diyorum gözlerinden öpüyorum.


yine olsun yine yazayım.
ozee
sevgili sözlük,
sevgilisizliğin hüznünde sende yüz buldum, o yar uzakta,sen yanıbaşımda,yalnızlığımdan korkup sana yavşadım, bir ben yazıyorum, sende sustun lan sözlük.

(bkz: sağlık olsun)
(bkz: şerefe)
goshenit
sevgili sözlük,

inanılmaz bir enerji patlamasının içerisinde can çekişmekteyim. bulduğum her başlığının altına saçma sapan lavları fırlatmak istemekteyim affet. bugün için kendimi kontrol edemiyorum hele ki cümlelerimi hiç. yazdıkça yazasım geliyor hem de saçma sapan a.k (hii küfür de ettim)
(bkz: anne ben edepsiz oldum )

şimdiden gürültüm için bir demet öpücük.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol