bkz yazarı

independence
kendi adima en hazetmedigim yazar turu.

bu tur ki$ilerin entrylerinin yakla$ik %40 i bkz den olu$maktadir ve bu entryler bir sike yaramamaktadir. hele bir de bunlar bo$ bkzler ise o zaman resmen beynimden a$agi kaynar sular dokuluyor.

ben dahil herkes istisnasiz buraya bir $eyler okumaya, gundem hakkinda fikir sahibi olmaya ya da bilmedikleri konular hakkinda bilgi sahibi olmaya geliyor. bir diger yandan uye olanlar da yine ayni maddeler de dahil olmak uzere bilgilerini payla$mak adina geliyorlar. herkes boyle bir payla$im icerisindeyken x ki$i cikiyor, her ba$ligin altina anlamli anlamsiz, gerekli gereksiz bir suru bkz veriyor ve okuyucu da bu bkz leri konu ile alakali oldugunu du$unerek tikliyor.

sonuc?

lan ne sonucu, koskoca bir bo$luk. bo$ bkz olmasa bile konu ile tamamen alakasiz. hani diyelim ki "yarrak" diye bir ba$lik var, bkz yazari ki$i bu ba$ligin altina "kürek" diye bkz veriyor ve hem ba$lik pic oluyor hem de o bkz e tiklayan ki$inin sozluk okuma keyfinin ta icine siciliyor, bu bkz i veren ki$i de "aman da aman sozluge nasil da faydali bir insanim ben" minvalinde etrafta geziniyor.

neden?

cunku entry sayisi cok.

hacim o yazdigin entryleri sil de saniye beklemeyeyim sileyim, sozluk de sayende girmi$ oldugu le$ durumdan kurtulmu$ olsun. ne lan bu, her ba$likta salak gerizekali bir suru bkz?!

hayir, yoksa uretkenligin yoksa zekan falan yazma, yazmak zorunda degilsin, oku sadece, senin sozluge faydan yoksa birak sozluk sana faydali olsun. senin okuyana saygin yoksa birak yazarlarin bir okur olarak sana saygisi olsun. senin sozluk nedir ne degildir bu konu ile alakali bir fikrin yoksa birak, hurriyet gazetesinin okuyucu yorumlari bolumunde yaz sen ne yazmak istiyorsan, orada dengin cok insan bulursun.

edit: bu tur yazarlarimiz bo$ ve gerizekali bkzler vermi$ olduklari entrylerin berbat oyu aldigini gorurlerse $a$irmasinlar. o oylarin sorumlusu benim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol