sözlük bilinçi

imgoindeeperunderground
fark edilen bir hatanin ama ben jedi degilim bana ne ben uyarmayayim denmeyerek ayar vermeden dostane bir hava icerisinde bildirilmesi bir sozluk bilinci olarak ornek gosterilebilir. iyi niyet esastir. amac kendini tatmin etmek degil, hepimiz insaniz, hizli yazarken hata yapmamiz gayet normal seklinde yazarin gozden kacirdigi bir seyi kendine bildirmektir.
huni delisi
tüm sözlük yazarlarının ortak bilincinin yansımasıdır.ortamdaki mevcut sözlüklerin birbirlerinden ayrıldığı noktadır.o sözlüğün karakteridir bir yerde.diğer sözlük oluşımlarıyla kıyaslama yapılırken bu bilinç baz alınmalıdır.
fasa fiso
bir bilgic hatanizi duzelttigi zamanlarda sen jedi misin, moderator musun, gammaz misin ki... seklinde giydirme yapilmamasidir.besersiniz sasarsiniz.biri hatanizi gormus ve duzeltmistir iste.bu sekilde bu islerden resmi olarak sorumlu kisiler de biraz nefes almis olur.hepimiz biliriz ki devlette de cesitli organlar bundan dolayi vardir.
independence
gerektigi zaman birlik halinde hareket edilebilmesidir.

houstondan nazin gecen insanlarla ileti$ime gecersin, haydi bugun $u kadar entry yazalim dersin, haydi derler. neden nicin turu sorular yoktur genelde, sadece "tamam" onayi vardir ve harekete gecilir.

superdir boyle bir bilinc.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol