rosh penin

angelus
rosh penin imparatorluk’un düşüşünden sonra jedi praxaeum’daki öğrencilerden biriydi. orada penin kyle katarn’ının öğretmenliği altına girdi ve jaden korr ile arkadaş oldu.

rosh, ragnos’un müritleri tarafından yakalandı. en başlarda kendisinin öldürüleceğini zannetti ama bunun yerine onu değiştirdiler ve ragnos’un müritleri’nin lideri tavion’un çırağı oldu.

vjun’da tavion ve reborn ikizler ile beraber penin, bast kalesi’nde, güç enerjilerinin ragnos’un asası tarafından emildiği yerdeki operasyonlara yardım ediyordu. katarn ve korr operasyonun merkezine daldılar ve penin’i neredeyse öldürdüler. jedi ikilisi tavion tarafından kurulan tuzaktan kaçmayı başardılar ve penin’i geride bıraktılar.

bir zaman sonra, penin pişman oldu ve taspir’de alora ile, tavion’un öbür çırağıyla, beraberken karanlık taraf’tan geri dönmeye çalıştı. penin jedi akademisi’ne bir acil durum mesajı yolladı. jaden taspir’e gelerek penin’i buldu ve alora’yı öldürdü. olaylar esnasında penin kolunu kaybetti ama mekanik başka bir tanesiyle değiştirildi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol