tru veld

angelus
ailelerinden ayrılmalarına ve her tür duygusal bağı yasaklayan jedi düsturu’na rağmen bir padawan’ın hayatı tamamen yalnız değildir. üstad ve çırak arasındaki bağ kan bağı kadar güçlü olabilir ve pek çok jedi öğrencisi, kardeş padawanlar ile yakın arkadaşlıklar kurar.

tru veld gençlik dönemlerinde anakin skywalker’ın en yakın arkadaşıydı. pek çok yönden zıt kişilikler olmalarına rağmen, ikisinin de teknolojiye karşı merakı ve makineleri tamir etmekte hünerleri vardı (zaten ikisi coruscant’ın hurdalığını karıştırırken tanışmışlardı). anakin sabırsızken ve iç çatışmalarını kendine saklarken, veld daha tutarlı ve merkezi idi ve gizli şeytanlar saklamazdı. yaşayan güç’e karşı gözle görülür bir eğilimi ve merakı vardı ve bu da onun yaşayan herşeye karşı güçlü bir empati hissetmesine neden oluyordu. bu doğası sayesinde veld kolayca arkadaşlıklar kurabiliyor ve koruyabiliyordu. veld ve skywalker’ın paylaştığı görevler arasında felakete uğramış radnor dünyasına gitmek ve euceron’daki galaktik oyunlar’da devriye gezmek vardı.

bir teevalı olarak veld sırık gibi uzundu ve gümüşü bir renge ve gümüş gözlere sahipti. jedi ry-gaul tarafından çırak olarak alınmıştı.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol