zannah

angelus
somov rit’den genç bir kız olan zannah aynı zamanda “yağmur” olarak ta bilinir. aynı zamanda zannah, tomcat (darovit) ve bug (hardin) kardeşlerin de kuzenidir.

sith’lerle savaşmak için işığın ordusuna alınan bir çok kişiden bir tanesidir. ruusan’da ki 7. savaştan sağ kurtulan çok az kişiden biri olan zannah, aynı zamanda darth bane’in ilk çırağıdır.

ruusan’dan sonra bane’i durdurmaya çalışan zannah’ın kuzeni darovit’i etkisiz hale getirmiştir ikili. zannah, darovit’in elini kaybetmesine sebep olmuş, fakat hayatta kalmasına izin vermiştir. daha sonra bane, zannah’a neden darovit’i hayatta bıraktığını sorunca, zannah da gerekçe olarak darovit’in henüz ölmek için çok genç olduğunu söylemiştir.

zannah, bane ile ruusan’dan dxun’a gitmemiş, onun yerine bane’in yeni sith düzeni hakkındaki planları açıklığa kavuştuktan sonra, karanlık lordla onderon gezegeninde buluşmuştur.

bane, zannah’ı çırağı olarak almış, ve yeni 2 kişiden(bir efendi ve bir çırak) oluşan sith düzeninde darth unvanının efendiden, çırağa geçen bir rütbe olmasını sağlamıştır. bane’den sonra sithlerin karanlık lordu unvanını alan darth zannah, daha sonra ruusan’a dönmüş, ve yaşamasına izin verdiği kuzeni darovit ile yüzleşerek, düello sırasında onu öldürmüştür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol