luminara unduli

angelus
luminara unduli, galaktik cumhuriyetin son yıllarında jedi birliği’ne hizmet emiştir.

egzotik kadın insansı formdaki luminara, güvenilir bir jedi ve cumhuriyet danışmanı olarak görev yapmıştır. kriz anlarında gerektiğinde o ve sadık öğrencisi barris offee inanılmaz ışın kılıcı kullanma yetenekleriyle savaşın içine atlamışlardır.

klon savaşları boyunca luminara, cumhuriyet klon birliklerine general olarak hizmet etti. offee ve unduli bu zamanda hep beraberdi. durumlar değişince unduli kashyyyk’a offe de felucia’ya gitti. unduli, jedi üstadı yoda’ya kashyyyk savunmasını hazırlamada yardım etti.

droid istilası yenilgiye uğratıldığı sırada emir 66’nın kurbanı oldu. yüce başkan’ın emriyle tüm jedilar cumhuriyet’in düşmanı olarak tanımlandı. klon askerleri ona karşı döndüler ve blaster tüfekleriyle öldürdüler.

luminara unduli’nin geniş gözleri ve mavi göz bebeği üst göz kapağı ile uyumlu gözükmektedir. burnu geniş ve yassı, derisi ise sarı kahve rengindedir. suratı üçgen şeklindedir ve suratının alt kısmında ki elmas şeklinde ki dövmeler siyah-mavi alt dudağı ile yuvarlak çenesini birleştirmektedir. ellerinin tersi ile her parmak ekleminin üzeri dövmelerle kaplıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol