ketwol

angelus
ketwol, boyu kullandığı mekanik ayaklara göre 1.63 metre ile 1.8 metre arasında değişen pacithhip türündendi. herd mother adında bir gemisi vardı.

çalışkan bir pacithhip olan ketwol, luke skywalker’n han solo ile karşılaştığı o meşhur gün bir şeyler içmek için mos eisley cantina’ya gelmişti. obi-wan kenobi’nin bela arayan iki serseriyi öldürmesine şahit olduğu sırada o da sürüngen bir bar müdaviminin öfkelenmesine sebep olmuştu.

ketwol’un insanımsı şekli aslında kurnazca bir aldatmacaydı. tüm diğer pacithhipler gibi ketwol’un da küçük ayaklı yuvarlak bir vücudu vardır. ketwol, insanımsı yaratıklar tarafından yönetilen bir galakside var olabilmek için kendisini öyle gösteren bir çift mekanik ayak kullanmaktaydı.

galaktik imparatorluğun bir düşmanı olan ketwol, asi birliğine malzeme ve bilgi sağladı. imparatorluğun mos eisley’i kuşattığı gün asi anchorhead üssüne saldıran imparatorluk ajanı garindan, önderliğindeki sandtrooper’lara karşı dövüştü.

bilinmeyen bir asteroid kuşağında yapılan madencilik operasyonu sırasında bir tie figther çevrede saklanan olası asileri bulmak ile görevlendirilmişti. ketwol, madeni patlatarak saldırganı etkisiz hale getirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol