filistinli kadına yapılan köpek işkencesi

redcrow
http://www.guncelhaber.com/haber.asp?id=4377

işte burdaaaaaaa..dünyaca ünlü siyonizm sirkinin en son numarası, acı ,nefret ve acizliğin en son perdesi, dünyanın ve insanlığın götüne sokulan en son kazık, işşşteeeee burdaaaaaaaa.siyonist köpeklerin en son gösterisini ağzınız açık, gaflet ve dalalet içerisinde izleyeceksiniz..orospu çocukluğunun verdiği sınır tanımaz küstahlık hiç bu kadar güzel sunulmamıştı.gelllll va tan daş gelllllllll.kapatma gözlerini..

ağzıma doldurduğum tüm ahlaksız cümleleri suratına kusmak istiyorum piç herif.çıkar o üstüne takıştırıp erkek olmaya çalıştığın asker kıyafetlerini de ne kadar aşşağılık bir fahişe olduğun tamamen çıksın ortaya.sırf eğlenmek için yoldan geçen zavallı bir kadının üstüne köpek salacak kadar ruhani homosun sen.senin homoluğun başkalarının topraklarına birlikte saldırdığınız silah arkadaşına götünü siktirmekten çok daha öte.senin homoluğun beynine ve ruhuna işlemiş, tüm erkeklik ve insanlık vasıflarını sikip atmış bir homoluk.sen orada, senden daha az hayvan olan bir canlıyı masum bir kadının üzerine salıp eğlenirken evindeki karın seninle eş zamanlı olarak başka bir hayvanın köpeğini azıyla indirmeye çalışıyor bilesin.
senin bu kokuşmuş bünyen mi, bu kahpeliğe saplanmış orrrrrrrospu zihniyetin mi koruyacak ülkesini ve toplaraklarını çok merak ediyorum..?senin sonun, o zavallı kadının doğuracağı çocuklardan ve onların çocuklarından olacak..çıplak erkek elleriyle sıkacaklar gırtlaklarınızı..lanet sana kutsal kitabında yazan cennetinden, mezopotamya’dan gelecek..tanrı’nın laneti üzerine olsun pislik herif..
floydiandm
işte acizliğin, kişiliksizliğin en uç noktasıdır bu olay. diyecek söz bulmakta zorlanıyorum. insanda birazcık kişilik olur. tabii o askerlere insan denebilirse.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol