çabuk çorba

bb
bardağın içine boşaltılıp sıcak su ile birleştirilen ve bi iki dakika karıştırdıktan sonra içilebilen çorba çeşidi. knorr acılı domates çorbası başarılı sayılabilir.
orqn
knorr un domates çorbası 10 numaradır. içinde kıtır kıtır ekmek bile var.

yalnız bu çorbaları bardakta hazırlayıp kaşıkla içmeye çalışan insanlara bir çift sözüm var; o çorbayı bardakta yapıyorsan kaşık kullanmayacaksın. çay içer gibi içeceksin. illa kaşık kullanacağım diyorsan çorba kaselerinde yap.
mutant
çin tuzuda denen sgm’mi nedir, her ne zıkımsa ondan içinde çokca olduğunu düşündüğüm yiyecek. ulan içtikce içesim geliyor, içtikce içesim geliyor.hele birde acılı domates çorbasıysa. bazen oluyor ki 3 paket içiyorum yinede canım hala içmek istiyor, 4. paketi açıp içmemek için en son çare olarak kendimi banyodaki kalorifer peteğine kelepçeliyorum.
epikuros
çoğu pratik besin gibi kanser sebebi olduğu söylenmektedir.(belirtilmektedir, diyorlar, açıklanmıştır. kim çıkarıyor bunları bilmem.)
fofay
askerlik görevini yapan askerlerin,askeriyede çıkan yemekleri beğenmeyip dolaplarında paket paket ve çeşit çeşit bulundurdukları çorba çeşidi.

bu çorba uğruna nöbet bile takaslanır kimi zaman.
+dosduuum benim nöbeti sagaa yazsak,ben gassaray’ın maçını izleyem?
-tamamdır,tutarım ama iki tane kıtır domatesli çorbanı alırım.
+seeiin köppeeen olsun tertip.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol