midede uçuşan kelebekler

0 /
goetica
birey genellikle mutluyken ve de özellikle a$ıkken heyecanlığında,sevdiği ki$iyi uzaktan gördüğünde içinde uçu$maya ba$layan kelebeklerdir..tarifi yoktur..o duyguyu ba$ka $ekilde anlatamazsınız..

evet kelebeklerdir,bunun ba$ka bir açıklaması yoktur..onlar uçu$tukça mutlusunuzdur..hep uçsunlardır..
kurabiye
çok alkol tüketildiğinde hissedilen bir duygu olması muhtemeldir ve aslında alkol tüketimi devam ettiği süre boyunca artar, duygu olmaktan çıkar eyleme geçer ve hepsi ağızdan çıkar. özgür bırakmak gerekir.
salome
endisenin alevlenerek kaygiya donustugu, yetmeyip nobet durumunu alan haline gelmis iken vucudun verdigi tepkilerden biri.
clementine
ingilizlerin "butterfly in stomach" şeklinde ifade ettiği aşık olma durumu..
doğru demişler hakkatende öyle oluyor.böyle midenizde bişeyler kımıl kımıl ediyor,el-ayak buz kesiyor,dudaklarda kuruma,kalpte çarpıntı başgösteren diğer fiziksel rahatsızlıklardır..güzel duygulardır bunlar.ayaklarınız yerden kesilir.ama ne kadar yükselirseniz düşüşünüzde bir o kadar sert olucaktır,bu ufak ayrıntıyı unutmamak gerekir.
instrument
zaten bir günlük ömürlerinde yaşayacak daha iyi bir yer bulamamış bahtsız şanssız kelebeklerdir. yalnız tek çıkış kapısı var o da hayırlı yol değil.
kararti
asik olmanin yan etkileridir.
her nedense asik olunca kocaman bir kelebek popülasyonu midenizi istila eder ve sevdicegi her gördügünüzde kanatlanir durur. rahat durmaz bunlar, ta ki siz muradiniza erip, beyninizin dopamin salgisi normallesip, bunlar geldigi gibi gittiklerine kadar....
eflatun
hiç ummadığınız bir anda beklediğiniz insan evladının karşınıza çıktığı anda hissedilen duygudur. akabinde bu kelebekler baş dönmesi dahi yapabilir.yaşanmış ve test edilmiştir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol