bakımsız erkek

made in heaven
ustune basina ozenmez,ayakkabilari boyasiz,surati sakallidir,dislerini de fircalamaz.dogal olarak karsi cinsle olumlu iliskiler kurmakta cogu zaman gucluk ceker ancak kadinlar tarafindan tercih edilmeyisi zoruna gitmez hic.gunduz sokakta surttugu elbiseyle gece yatip misil misil uyur.coraplari kirden katilasmistir.hossohbet olur,cok alkol tuketir bunlar genelde.
madeline
diyelim ki kendisi çok hoşsohbet şeker gibi bir insan ancak ne kadar hoş sohbet olursa olsun aynı ölçü de iğreti yaratmaya müsait kişiliktir .dişleri berbat görünmekte,nefesi kokmakta,tırnak arasında koyu renk pislikler bulunmakta,saçlarından yağlar damlamakta,gözleri çapaktan açılmaz durumdadır.kendisine eskaza rastladığınızda ivedilikle kaçmanız önerilir.
miafori
sözlükteki erkek düşmanlığının farklı biçimde bir dışa vurumudur. bakım neye göredir kime göredir, kaç kilometrede bir olur. normal hayatını yaşayan bir erkek neden bakımsızlık yaftasıyla başetmek zorundadır. bakımlılık sadece kadınlara özgü bir olaymıdır. erkek biraz kozmetik ürünleri kullansa bu sefer metroseksüel damgası yiyor. parfüm yerine kolonya kullansa bakımsız oluyor.
bitterend
bir de bunların sonradan olmaları vardır.ana haber spikeri tipinde bir delikanlıyla ilişkiye başlayıp, iki haftada robinsona dönüşmesine tanık olan kız sayısı pek bi çoktur.ayıptır,insanın duygularıyla oynamaktır.
van ness
brad pitt vari yakışıklı, güzel vücutlu ve paralıysa, kızlar nazarında ne kadar leş olursa olsun bir erkeğin içinde olamayacağı form.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol