objektif olmak

independence
hayata yayilmi$ $ekillerini tamamen es gecerek bizi ilgilendiren sozluk icerisindeki anlamindan ornekler vererek aciklamaya cali$acagim.

olasi tarti$malara(tarti$maya meyilli ki$iler her kim olursa olsun) taraf olmamak, sadece izleyici olarak kalmak ve aklimizda konu ile alakali bir du$unce varsa tarti$maya mudahale etmek yerine bunu bir ba$ka ileti$im kanali ile(houston, msn, icq, telepati, su fali vb.) tarafa yahut taraflara iletmek.

sadece kendi fikirleri ile ortu$medigi icin fikir sahibinden tiksinmemek sadece fikre katilmamak ve bunu uygun bir lisan ile kelimelere dokmek.

fikirlerinizle birebir ortu$en fakat sozluk formatina aykiri oldugu bariz olan entryleri entryi yazan ki$iye houstondan bildirerek sozluk formatina uygun hale getirmesini rica etmek.(sozluk formatina uygun hale getirildiginde de fikrin temasi nasil olsa degi$meyecek ve yine sizin fikrinizle birebir ortu$ecektir.)

sozluk icerisinde edindiginiz arkada$ grubundan yahut di$aridan zaten var olan arkada$ grubunuzdan birisi sozluk icerisinde birisi ile tarti$maya girdi diye onun tarafini tutmamak, hatta kendisini uyarmak.(aksi takdirde hem sizin hem de tarti$ma icerisinde olan ki$ilerin sozluk accountlari buyuk tehlike altina girecektir hic $upheniz olmasin.)

$imdilik yeter.
wereyda
her ne kadar; dixi et salvavi animam meam’dır ama yine de konu$mak gerek..

absolute objectivity kapsamında, mümkünsüzdür bu: sadece allah’a mahsustur. fıtratı gereği tarafsız olamaz insanoğlu, ba$aramaz; çünkü akla ve kalbe sahiptir. kalp, hisleri; akıl, fikirleri belli bir odağa yerle$tirmek için can atar durur. eeeh eytere bea derken bir yanı, diğer yanıyla doğruya/yanlı$a/iyiye/kötüye gider..

tarafsızlık, gaz olmaktır; cansız olmak.. duvarlar bile üstüne üstüne gelirken bazen ya da $u entryi okurken "ulan dallama negsel yazmı$" diyorken, bana hangi tarafsızlığın, hangi tarafını anlatıyorsun?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol