misafirlikte sıçarken tuvalet kağıdınin olmaması

nickimi kaybettim kenan ilinde
misafirlikte büyük abdestiniz gelmiştir.sıçan bir insan olarak tuvalete gidersiniz.işinizi bitirdikten sonra tuvalet kağıdı asılan yere doğru yönelirsiniz.ama o da ne? tuvalet kağıdı bitmiş.son bir umutla etrafa göz atılır.çamaşır makinesinin üstü,dolapların içi kontrol edilir.ama yoktur işte mına kodumun kağıdı.evde olsa sorun yok.böğürmek suretiyle anneden,kardeşten istenebilir.ama misafirlikte bu şansınız da yoktur.taharet musluğu ile yıkandıktan sonra hafif ıslak bir popoyla dışarı çıkılır.insanın hayatı boyunca kendini en çaresiz hissettiği anlardan biridir misafirlikte tuvalet kağıdının olmadığı görülen an.
broken promise
sıçmanın verdiği o rahatlık ve huzur yerini pişmanlığa bırakır.sıçtığınıza sıçacağınıza pişman olursunuz.etrafta götünüzü silebileceğiniz bir şey ararsınız.bulamazsanız bir süre götünüzün kurumasını beklersiniz.zamanı uzun tutmayın yalnız ev halkı şüplenebilir.
nickten yana sansim yok
sorumsuz ev sahibinin hatasıdır. en iyisi tuvaletten aynen çıkıp öylece koltuğa oturulmalıdır.. koltuğu iyice pislettikten sonra da ev sahibine gülümseyin. ev sahibi iyice sinirlenmiş ve gıcık kapmış olacaktır, sonrası allah kerim..
elma sekeriiii
eger banyo küveti de varsa, kagıtsız kalan birey yıkama i$lemine geçip ardından havluya poposunu kurulamalıdır.

ev sahibinin dikkatsizligidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol