etiket fiyatı ile kasa fiyatının farklı olması

redcrow
fiyatın daha uygun çıkması pek bir hoştur..tam tersi durumda ise kafa atacak uygun bir kafa arar insan..

- aldığınız kazak 50 değil 30 ytl imiş beyefendi..
+ aaaa gerçekten mi? çok teşekkür ederim yaa.çok kibarsınız..

- aldığınız kazak 50 değil 80 ytl imiş beyefendi..
+ huauauaurrrrrrr..çabuk müdürünü çağır ulan bana..
van ness
carrefour da o zamanlar iron maiden ın dance of the seath albümünü alırken başıma gelmiş olay. elemanların salağa yatma çabası ise başka bir oha lık durumdu.
made in heaven
dun aksam alisveris yaptigim markette kasada sira beklerken hemen onumdeki bayanin kasiyer kiza soylendigini gorup durum neymis merakiyla olayin icerisine girmem sonucunda sahit oldugum sey.ulan uc dort tane ucu bir arada almissin etikette uc yaziyomus kasada dort cikmis ne var bunda.kasiyer kizin yerine ben utandim,cok mahcup oldu cocukcagiz,birak ben veririm farkini siktir git diyesim geldi acuze kariya ama tuttum kendimi.insaniz neticede.tabi sonucta bir tuketici olarak kadinin serzenisi de bir yerde hakli,super marketlerde gormek istemedigimiz hareketler bunlar ama o cocukcagizin ne sucu var be kadin.o mu yaziyo fiyatlari o etiketlere.siktir git ofisinde got buyuten kel kafali mudurun beynini sik.of yine sinirlendim bak.
imphotep
kasıtlı yapılacağını zannetmemekle birlikte,olayın yinede irdelenmesi gerektiği kanısındayım.ayrıca etikette ne yazıyosa odur kardeşim.ben yazmadım ya..ha bi de tansaş’da var öle bişey.eğer etiket yanlışsa,yani normal filatı yüksekse,etiket geçerlidir.böyle diyor tüketici hakları..
elma sekeriiii
etiket fiyatından almaya hakkınız vardır. elinizdeki ürünleri bırakın gidin o reyondan etiketi çıkartıp kasiyere verin. size gördüğünüz fiyattan o ürünü vermek zorundadır. eğer vermez ise tüketici haklarına şikayette bulunun, onlar sizin yerinize o parayı geri alırlar merak etmeyin.


not. sonuçta fiyat farkının bir kaç kuruş değil de 5-6 lira gibi bir fark olması da mevzu bahis. susmamakta fayda var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol