18 mart 2007 yazar alimlarınin kapatılması

independence
saat 00:00 itibari ile bilgi sozluk belirsiz bir sure boyunca kapilarini yeni yazarlara kapatacak!

bu zaman zarfi icerisinde dileyen yazarimiz referans olabilecegi ki$ileri sozluk yonetimine bildirerek tanidigi ve guvendigi ki$ileri 4. nesil bilgic statusune yukseltebilir.referans olunan ki$ilerin tum sorumlulugu kendilerine referans olan ki$ilerin omuzlarinda olacaktir.bilgi sozluk yazar alimlarinin kapali olacagi sure tam olarak bilinmemekle birlikte cok kisa bir zaman surmesi du$unulmemektedir.
zipaydirmen
neredeyse iki haftada bir bir şeyler yapılıp ilgi odağı haline getirilmeye çalışılan sözlük için başka bir adım olduğu düşünülmektedir.
brahma
sürekli almak güdüsüyle nereye kadar gider ki bu iş.bundan sonra biraz da özel çalışalım istediğimizi alalım herkese koklatmayalım düşüncesi.
schenardi
aman atılmayalım şu an itibariyle ayrıcalıklı kişileriz bir daha dönüşümüz olmayabilir dedirten hadise. o değil de zamanla bir şeyler değişmiş olmalı ben yakın zamanda bu alım kapatma kararını alan kişiyle yüzyüze görüştüğünde başka sözlük oluşumlarının neye dayanarak neye güvenerek yazar alımı kapattığını sorgulamakta ve yazar alımı kapatma yaklaşımının hatalı olduğunu belirtmekteydi... ne demiş bir türk büyüğü: dün dündür bugün bügündür

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol