18 mart 2007 beşiktaş kayseri erciyesspor maçı

redcrow
gs maçında edilen birkaç saniyelik küfüre yavşak federasyonun verdiği ceza yüzünden seyircisiz oynayacağımız maç..
koca türkiye futbol federasyonu’na neden böyle basit bir kelimeyi uygun gördüğümü de açıklayalım tam olsun.. sen tut bu maçın bir hafta öncesinde oynanan trabzonspor maçında trabzon taraftarının çıkardığı olaylara ve maç boyu koro halinde ettikleri küfürlere ufacık para cezası ver, sonra beşiktaş camiasının hafızasına ve haklarına hakater edercesine, "siz küfür ettiniz ama" diye anında seyircisiz oynama cezasını yapıştır..bunun adı yavşaklık değildir de nedir..
sanırım burda beşiktaş’ın en büyük hatası tıpkı fener taraftarının yaptığı gibi hatalı verilen taç kararı sonrasında bile, bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim misali, "ulusoy istifa" diye çığırtkanlık yapmamak olmuştur..kulübün haklarını savunma işini olması gerektiği gibi başkanından bekleyen beşiktaş taraftarları bu gidişle daha çok bekler gibime geliyor..
şimdi bu olanlardan sonra federasyon ve bir takım kalleş medya fareleri sezon sonuna kadar iyice gerilecek ortama bir türlü anlam veremez ve tüm suçu utanmadan, isyan bayrağını çeken taraftarın üzerine atar.."allah hepicine akıl fikir ihsan etsin" diyor..aciz federasyonu ve alayını kendi çapında bir futbol sever ve beşiktaş taraftarı olarak şiddetle kınıyorum..

(bkz: kupalarınla yaşamıyorum ki cezalarınla öleyim)

unutmadan; beşiktaş’ın farklı kazanacağı maçtır..
myysteriouss
fenerbahçe ile galatasaray arasında puan farkının bu hafta daha da açılmasıyla beraber şampiyonlukta kimlerin çekişeceğini öğrendiğimiz maç olmuştur.
akineton
günün tek normal olayıdır beşiktaş ın kazanması.sözlük yazar alımını durdurdu,hayri entry yazıyor bu kadar acayipliği bünyem kaldırmıyor.sırada ne var fenerbahçe türkiye kupasını mı alacak.
toxin
beşiktaşın seyircisiz oynadığı tatsız tutsuz maçta beşiktaş bulduğu tek pozisyonu değerlendirerek mert nobrenin golüyle maçı kazanmasını bilmiştir darısı diğer maçlara diyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol