yeni başlayanlar için sigara

bb
eğer 12-17 yaş aralığındaysanız hava atmak için ya da merak ettiğiniz için başlamışsınızdır. eğer 18 ve üzeriyseniz salaksınız demektir .
lady rosenred
derin derin içine çekmeye başla ardından sakince sal dumanı..sonra adım adım tiryakiliğe doğru ilerle,hatta her sigara yakışında bir bahane bul kendine."bu annem için bu babam için bu da benim için"den ziyade "bugün mutluyum,bugün yorgunum,bugün depresyondayım" ve türevleri gibi..daha ilerleyen zamanlarda öksürmeye başlayacaksın ama aldırma hatta inadına sigarayı daha derin çek içine,rahatlayacaksın emin ol! heh şimdi oldun gibi artık sigarayı içme tarzını değiştirme vakti geldi, mesela dumanı yuvarlak şeklinde hatta becerebiliyorsan kalp şeklinde çıkarmaya çalış.tabi bu arada öksürüğün artacak ama seni kesseler acımaz daha da derin çek içine,açılırsın merak etme! bunları yaptıysan artık sigara en iyi dostun olmuş olmalı..artık sona geliyoruz bunca sene sömürdüğün sigara seni sömürmeye başlamış olmalı! ciğerlerin parçalanıyormuş gibi öksürmeye başlamış ve ufaktan bir taraflarının kesilme vakti gelmiştir,onlarla vedalaş...ya da hepsini boşver başlamadan sigarayla vedalaş!!
ohannessenpetersburgerking
seksten sonra bir seylerin eksikligini duyar insan. ne yapsa ne etse dolduramaz o boslugu icinde. belli ki bu seramoni burda bitmemis. su vur yuzune, donunu ters giy, olmadi bi daha sevi$ eksik bir sey yapmadigini anlamak icin. yok yok, olmaz beceremezsin. bosluklar genisler zaman gectikce. hizli atan kalbin genislettigi damarlarindan akan sivi goturmek ister birseyleri her bir hucrene. mnskym ne diyom ben yaa.
fiilen tekelden gecer yeni baslayanlar icin sigara. ama gecmesin kimsenin yolu, her gun ekmek arasi kofte alirsiniz o parayla, ya da kalamar+midye tava+ bira yaparsiniz. bak bana ibret al be ibnenin evladi. icme diyorum sana.
newsted35
çok bilmiş abi öğütlerini dinlemeyin.

-ercüment abi nasıl içiliyo bu.
+bak koccum.şimdi..dumanı çektiğin zaman düşün ki annen karşıdan geliyo.ve diyeceksin ki "hihgg annem geldi".yoksa başka türlü çekemezsin içine.
-hihgg ne abi.
+lan olm hiii desende olur.
-tamam abi çekiyom.
+tamam koccum.
-(/%(&?!?^ "hiii annem geldi" öhööö..öhöööööö.öhhhhööööööö.
+noldu lan.
-abi nefes alamıyom.
+su iç koş.
-tamam ab..öhööööööö.
+nasıl iyimisin.geldimi annen. eheeheheheh
-geldi annen abi siktim geri gitti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol