benim hiç sevgilim olmadi

sanatis
sevgili olur bide sevgili olur.büyük ihtimalle sap yada gerçek sevgiyi arayan olan ender insanlardan olması ihtimal,söz serzeniş biçimi.
profesyonelogrenci
çok karmaşık karakter analizleri yaptırtabilecek basit cümle. bunu söyleyen kişi belli bi yaşın üstündeyse (pi yi 18 alalım) bir sorun olduğunu düşünürüm.
iki seçenek olabilir bu durumda: kendisi istememiştir veya arasa da bulamamıştır.

sevgilisi olsun istediği halde olmamışsa zaten bir sorun vardır ben onu tartışmıcam. kişisel tercihim diyen kısım benim daha çok ilgimi çekiyor.
dünyaya üremek ve genlerini aktarmak amacıyla geldiğini ısrarla kabul etmeyen bu kesim genelde evlenene kadar karşı cinsten uzak kalmayı tercih ediyor. veya bir şey beklediği için erteliyor. bu bitmesini beklediği okul da olabilir, bununla evlenilir dediği bir kız/erkek bulmak da. ama normal mi bu? tabi ki değil. yarın karşı cinsle bir iletişim kurduğunda ne yazık ki sonuç hüsran oluyor. hele ilk ilişkisi evlilik olsun isteyen insanlar o evliliği sıfır tecrübeyle nasıl sürdürecek aklım hafsalam almıyor.

bakın arkadaşlar karşı cinsle arkadaşlık ve duygusal birliktelik çok başka şeylerdir. birinden edindiğiniz tecrübeyle diğeri için sonuç çıkaramazsınız. patlar. ne hayatında bir kızdan trip yememiş erkek bununla baş etmeyi bilir, ne anlayış göstermek zorunda kalmamış bir kadın ilişki idare etmeyi.
hayatında hiç sevgilisi olmamış biri hangi kritere göre evleneceği insanı seçecek bilmiyorum. çocukken kurduğu hayaller gibi şöyle olsun böyle olsun diye içi boş kriterlerde yüzecek. aradığı gerçekten o mu veya başka bir şey de lazım mı bilemeyecek.

bu işin sosyal boyutu. bir de bilimseline bakalım.

insanoğlunun iki temel içgüdüsü vardır efendim. beslenme ve üreme. barınma sosyallik falan hep sonradan gelir ikincildir. sen üreme içgüdünü böyle bastırırsan ne olur biliyor musun? nasıl ki yemek yemediğinde aklında yemekten başka şey olmuyorsa aklında üremeden başka şey kalmaz. ortaya bir sapık çıkar. taciz etmek ayıp dersin ona buna yansıtmazsın en iyi ihtimalle kendin kafayı yersin. öyle bir şey bu. sana sapık diyen ben değilim. bilim ve senin kendi mekaniğin.

karşı cinsle özel bir şeyler paylaşmak güzel şeydir. kadını da erkeği de yontar bişeye benzetir. kendini bundan neden mahrum ediyorsun?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol