müge anlı

0 /
kalia
saçlarını uzatıp sarı yaptığı zaman o küçücük gözlerinin ve çizgi dudaklarının çirkinliğini ört bas edebileceğini sanan gazeteci.
ayrıca sürekleri magazin basınındaki kral ve kraliçeler ve onların kaprisleri ile muhatap kalmaktan dolayı kompleks geliştirmiş ve kendisini de sanatçı sanmaya başlamıştır.
allah tez zamanda şifalar vere!
2026 sonya
full itici, kendini magazinin piri zanneden esasında sadece ucuz bir dedikodu kraliceliginden bir adim ötesi olmayan cizgi film karakteri ...
orqn
pazartesi saat 08:45 de atv de müge anlı ile tatlı sert isimli bir programa başlıyormuş..hayırlısı.
yeginoglu
ahmet kaya’nın kısa şovu sebebiyle olaylı geçen magazin gazetecileri derneği ödül töreninde zat-ı muhtereme ilk çatalı fırlatan hanım.

bir dönem yeniçağ gazetesinde yazardı.
bir bilen
yalçın çakır’ ın dişi versiyonu olur kendileri. karşısındaki kişinin ruh hali, konumu zerre umurunda olmadığı gibi sahte ağlamalarıyla rol keser. acıdan rant sağlamak konusunda yüksek ihtisas sahibidir. sabah programlarında göstermiş olduğu üstün başarısıyla evlerimizin baştacıdır.
benduruyorumsebagitti
zor durumda kalınca asker-polis-devlet bize yardım etsin, başka zaman askeri polisi taşla, kuş avlar gibi dağda mehmetçiği katlet, yok öyle... kıvamında 23 ekim 2011 van depremi ile ilgili vanlılara ve bölge halkına ayar vermeye çalışmış magazinci.

duygu canbaş ile birlikte günah keçisi...

dedikleri anlaşılır şeyler, kabul edilir olmasa da...

edit: anlaşılır olan, doğu/van/doğulu hakkında bilgi ve görgüsü aman iktidar patronumuza dokunmasın, aman işimizden olmayalım, kendimizi ya da şu malı satalım, milleti -öyle ya da böyle uyutalım, pop/tüketim kültürünü, istismarı/ajitasyonu ha bire boca edelim zihniyetiyle yayın yapan -yazılı/görsel medya; at izinin it izine karıştığı sosyal medyadan ibaret...

fiziği, kimyası, dayısı, hala oğlu vb şekilde geldiğini tahmin ettiğim bugünkü konumunda, olan biteni sorgulayacak kapasite/vicdan/merak/istek var mıdır bilmem, kahvehanede konuşan herhangi birisi, herhangi bir izleyicisi gibi yani, konuşmuştur.

doğu’da terör olayı olur, batıya cenaze gelir, gibi kalas bir düz mantıkla bakar. doğudaki herkes kürtttür, bütün kürtler askere/polise taş atar, iş makinasını yakar, öğretmeni/doktoru kaçırır, asker/polis/vatandaş katleder (kokar?) gibi başka başka tanımlara sahiptir.

türk ordusu kürtleri öldürüyor, gibi gerizekalının başkanı yorumları yapan sivri zekâlılarla, gerisinden akrabadır.

bakın oduncuklar... türk ordusunda da, polisinde; devletin herhangi bir kademesinde görev yapan vatandaşlar arasında da türk/kürt ayrımı yoktur. kafatası ölçümü yapılmaz. siz yapıyorsunuz anlaşılan.

doğudan giden asker de şehit oluyor, o bölge insanı korucular da ve onun bunun çocuklarından oluşan terör örgütünün saldırılarında bölge insanı da katlediliyor.

mücadeleyi hem sahada hem de psikolojik olarak bırakıp, silaha teslim olup, beğenmediğiniz vali var mı değiştiriverelim, diyen zihniyet de hiç şikâyet etmesin bu durumdan...

üç beş tane çapulcuya, satılmışa sokağı/ekranları/gazete sayfalarını terkedenlere yol veren iki kişiden biri, sen de şikâyet etme hiç...

nokta. şimdilik...







independence
o kuaforden yeni cikmi$ saclari ile ekranda van halki ile alakali ahkam kesmesi cok igreti durdu valla. hayir kendisinin zaten zeka anlaminda bir hayli gerilerde oldugunu biliyordum ama bu denli olabilecegini du$unmemi$tim. halen daha bir kanalda canli yayinda program yapabiliyor olmasi da ona i$ veren kanalin ayibidir.
independence
bu kadina hala ekranlarda program yaptiriyorlar ve cehaletinden ama cehaletine ragmen bagirip cagirmasindan reyting pe$ine ko$up nemalaniyorlar ya, pes. ayip ama buyuk ayip oyle boyle degil.

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/46199/22751864/1/reji-ne-yapacagini-bilemedi.aspx
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol