18 mart 2007 dördüncü geleneksel eycof zirvesi

0 /
capt it all
çanakkale destanı anısına çarşamba gününden pazar gününe alınmış eycof zirvesidir. özel olarak hazırlanacak haritada türklere karşı bizanslar savaşacaklardır. spoiler yapmış gibi olmayalım ama türkler kazanacaklardır. ama bi terslik çıkar da bizanslar kazanırsa artık tekme tokat allah ne verdiyse...

muhtemel katılımcılar:
schumi
mitili
maliyeci
sepulturk
grafolog
kbcs
capt it all

bunların dışında gelmek isteyen herkesi bekleriz efendim eycof bilip bilmemeniz önemli diil. kızılaya gelin, birimizi arayın biz sizi alırız.
schumi
çanakkale’de yatan şehitlerimizin anısına uzun bir aradan sonra turks ırkını seçeceğim, yeniçerilerle bizans cataphrathlarının ebesine kayacağım zirve olacaktır.
capt it all
sadece eycof’dan ibaret olmayan zirvedir. geleneksel olarak düzenlenen bu zirvede muhabbet de gırla gitmektedir. 5 ssat boyunca kimse eycof oynayamaz zaten. katılımcıları bekleriz. olmadı yoh biz eycof sevmiyoh, yoh biz öle oyun moyun bilmeh diyosanız, demeyin. gelin. ayarlarız bişiler.
maliyeci
eycof bahane muhabbet şahanedir.siz yeter ki zirve isteyin,ankara’da her hafta toplanan bir bilgiç grubu var,iletişime geçin yeter.
mitili
ismine bakip aldanilmamasi gerekir. daha az eycof daha cok girgir vardir aslinda. isim bulamadiklarindan boyle salliyorlar i$te.
capt it all
saati 3 olarak değişmiş zirve. buluşma yeri olarak bişi düşünmedik, üşendik ama gelenek devam etsin pirenses otel önündeki o garip yer olsun hadi bakalım..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol