icip icip eski sevgiliye mesaj atmak

trex
güzel güzel içmeye başlanır alkol oranı arttıkça "ah ulan ah" nidalarıyla eski sevgili hatırlanır ve olaylar gelişir.
toxin
kendini dahada düşürürsün gözünde,gerçi sikimizde olmaz belki o kafayla ama ayıldığımızda naptım ben lan diyebiliriz..
brahma
çok berbat bir durumdur.kontorunuz yoksa bide diğer içen arkadaşların vay haline.mesaj atmakla kalmayıp bir mekanda içerken eski sevgilisini arayıp çalan şarkıyı dinletenler de vardır.eski sevgili anlayışlı davranmazsa eğer işler sarpa sarabilir.
pinky

sihirli bi değnek değmişcesine birden herşey eskisi gibi olacak umuduyla mesaj atılır ama sonu hep hayalkırıklığıdır...
mad
yaz gecelerinde sıklıkla yaşanan eylem..biralar alınır, sahile gidilir.herkes espri patlatır, gülünür eğlenilir..yavaştan yavaştan biraların gösterdiği etkiyle grubun sesi güzel üyesine: hadi abi başlasana şarkılara diye soru yöneltilir..o şarkılarla birlikte yudumlar hızlanır..her sözden sonra artık eski sevgiliyle bir şeyleri bağdaşlatırır olursun..ve bi anda bi şarkıda kendini özleştirirsin ulan bu sözler sırf benim için yazılmış diye..küçük bi hareketle telefon cepten çıkar..içkinin verdiği güzellikle kelimeleri yazmakta zorlansakta mesajı bitirip bi 2-3 dakika bekleriz..acaba yollasam mı diye..ki hiç bir zaman yazılan msj geri silinmemiştir böyle durumlarda..msj iletildi raporunu gördükten sora bi ateş sarar vucüdü..naptım lam ben die sorar bünye kendi kendine..ve 1-2 dk sora yanıt gelmiştir..yine bi şarkı eşliğinde okursun cevabı..gelen yanıt ise hüzündür..tekrar küçük bi hareketle telefon cebe koyulur ve son söz söylenir..

abi bunlar yetmez gidip bikaç bira daha alalım
chef doeuvre
mesajı ağlayarak yazıp yolladığınızda o an en doğrusunu yapmış olduğunuza inanırsınız. ama verdiği cevapla ağzınıza sıçarsa pişman olursunuz. bari cevap yazmayaydı dersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol