dinlerken evet deme hastalığı

imgoindeeperunderground
dinlerken karşısındakinin konuşmasına fırsat vermeyecek kadar irrite ederek sürekli evet onayını verme rahatsızlığıdır.

insan karşısındaki bir şey anlatırken onayladığını belli etmek isteyebilir ama bunu her kelimeden sonra yapmaz. başını emme basma tulumba gibi sallamak yahut "hı hı" demek de buna benzerlik gösterir. insanı anlatacağından soğutur bir harekettir.
adrenokortikotropik
insanı neredeyse konuşmaktan soğutan bir harekettir.bir de yakın çevrenizdeki birinde varsa taklit etmeye başlarsınız eğlence amaçlı,sonra o dilinize yapışır kalır,allah korusun.
sepulturk
anlatan insanın zaman zaman götünün kalkmasına sebep olan harekettir. "vay amına goyim nası süper fikirleri olan bir adammışım da ben haberim yokmuş" dedirtebilir. ama kanmamak lazım. zira o anlatanın bilge bir kişi olmasından değil dinleyenin hödük bir kişi olmasından kaynaklanan harekettir.
kucuk kurbaga
iletisimin bir geregi olarak; arada bir karsidakini dinledigini belli etmek icin kullanilmasi gerekir..
tabi bunu ota boka evet demek haline getirdiginizde degil karsidakine dinlediginizi hissettirmek;hadi haddi yeter sadede gel hissi de verebilirsiniz..
akineton
bunların değişik versiyonları da mevcuttur.dinlemeden evet deme hastalığı vardır ki zaman zaman başınıza bela açabilir.dırdırı seriye bağlamış karşınızdaki şahsın sözlerini kulaklarınız duyar ama beyniniz algılamaz siz evet demeye devam edersiniz.muhtemelen bi yerde patlak verecektir.siz belki o an gökhan zan ın sakatlığını düşünüyorsunuz ama hatun kişinin bu elbise beni çok mu şişman gösteriyor sorusuna evet gibi bir cevap dinlemeden evet deme hastalığına yakalandığınızdan dolayı size müsamaha göstermesine sebep olmaz.aksine bi ton daha mevzu uzar bu da binlerce daha evet demektir.
cunta
bir taraf için güncel süreçte kullanılması olumlu bir fırsat olan ve şu ana kadar gözlemlenip değerlendirilememesi aynı amaç için diğer çarelere harcanan çabalara bakınca şaşırtan eylemdir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol