pembe giyen erkek modeli

sepulturk
bir kısım medyaya göre ateşli erkek olurmuş. kardeşim iyi ateşlisin de kime ateşlisin. pek bi erkeklere ateşlisin gibi görünüyosun. biraz çeki düzen ver kendine.
kybele
renkler hicbir cinsiyetin tekelinde degildir. zevkler ve renkler tartisilamiyorsa insanlarin giydikleri renk yuzunden de yumusak gostermeye calismak hic dogru degildir. onyargili bir toplum olmanin getirisi olsa gerek.
alchoburn
herşey bir yana, pembenin açık tonunu mu,çingene pembesini mi,... vs giyiyor şeklinde merak ettiğim erkek modelidir...

takım taklavat pembe giyen bakırköy kaçkını kız da olsa erkek de olsa kaçılasıdır da...pembe giyen adamdan bir kız neden kaçsın ki?

(bkz: kime göre neye göre pembe)
nihilist
icerik olarak sınıflandırmadan sırf sekil itibari ile sınırflandırma hatasına dusmememiz gereken insan modelidir; zira eger pembeyi sevdigi icin giyen insan modeli, pembeyi cok yaskıtıgı icin giyen insan modeli veyahut pembeyi sorf moda oldugu icin giyen insan modeli seklinde iceriksel bir ayrıma tabi tutabiliriz, ki bu ayrım sizin kreatif akıcılıgınız ile dogru orantılı olarak sonsuza meyilli sekilde fonksiyonel bir grafik bile cizebilir, bu sınıflandırmadan sonra yapılacak olası elestiri ve tesvikler ise daha yerinde olacaktır kanımca. tum bunları soylememin sebebi pembe giyiyor olmam degil, ki pastel renkleri hic sevmem, sekilsel sıradanlıga ve sıglıga olan mesafeli durusumdur...
sanatis
bundan 10 yıl once nedense zevkler renkler tartışılmaz diyenlerin dahi giymeyi aklından geçirmedigi renktir kendileri.
acıkcası ben sahsen 10 yıl once türkiyenın her ilinde pembe giyen birilerine(erkek) veya satan magazalara rastlamadım ama şimdi her yerde var bunlardan.neden peki hani zevkler ve renkler tartısılmazdı...
pinkcat
feminen yanını ortaya çıkarmak suretiyle dikkat çekmeye çalışan ve cesaretinden ötürü alkış bekleyen,modern erkek portresi çizme çabasında olan erkek modelidir.
rumuz pilis tiray egen
şahsen ben pembe tişört giyiyorum. kurumsal değiliz ama ciddi bi şirketiz. şirkette değiliz de bir oluşumuz ama ciddiyiz. iş yapıyoz sonuçta. sonuçta işten çıkarılma nedeni değildir sanırım. ne acaip bi şey bu durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol