blogger.com

31subat
google tarafindan satin alinmasinin ardindan onemli bir asama kaydeden, an itibariyle dunyanin en cok tercih edilen blog servisi.
http://www.blogger.com
mad
yine girişi engellenmiş veyahut bir şeyler olmuş buraya. blogger kendi ip’sini değiştirdikten sonra ülke genelinde sıçmış resmen. dns değişikliğini geçiniz diyor, host dosyalarını ayarlamamıza rağmen yine girmiyor. ne iş lan bu deyip çılgına döndürüyor insanı.
tasarimharikasi
ortada bir mahkeme kararı olmamasına rağmen kapanmış. her türlü gireriz gene ama burası türkiye sözlük. wikileaks depreminden fena hallenenler var sanırım ki blog yazarlarına kafayı taktılar. zaten rte birçoğuyla davalı.
esrakesh
blogger a erişim engelleniyor. zaten şu an superonline kullanıcılarının girememiyor olması lazım çünkü digitürk maç yayını yapan bazı bloglar nedeniyle mahkeme kararı çıkardı.

tamam digitürk ün hakkını aramasına zerre lafım yok ama bilen bilir blog aleminde moda,sağlık,yemek vs. daha neler neler üzerine bloglar vardır. bu yapılan hem blog yazarlarına hem de takipçilerine haksızlıktır. o nedenle şu an çoğu blog wordpresse taşınmaya başladı, ama belli olmaz burası türkiye yarın bir gün orası da kapatılır.
independence
vay arkada$, oyle bir engellenmi$ ki google dns araciligi ile girdiginiz zaman bile kar$iniza cikan yazi $u $ekilde;

"bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir."

boyle bir engellemeye de ilk defa denk geldim yemin ederim.
independence
23 mart itibari ile bunyesinde barinan cinsel icerikli fotograflar falan hepten ozel statusune cevrilecekmi$. boylelikle bu fotograflari sadece blogun sahibi ile yetkilendirdigi ki$iler goruntuleyebilecek. 23 marttan sonra acilan cinsel icerikli bloglar ise google karari ile kapatilabilecek.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/28291839.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol