aklımışıkiyim com

revenant
"merakina koyiyim, mok var mok! aklimi sikeyim degil, sikiyim." sloganıyla yola çıkan ilginç site.bu site ile küfür dağarcığını genişletmek mümkün.
kablosuzdus
bir nevi bir itiraf sitedi formatinda olup onlardan kat kat eglenceli kat kat rahatlatici olan site seyisi. sizde uye olmaya gerek kalmadan kurallar dahilinde aklinizi z.kebilirsiniz.

http://www.aklimisikiyim.com
goetica
okuduğumda zaman zaman yarılmama vesile olmu$ insanın küfür dağarcığını oldukça geni$leten site,ha neye yarar o ayrı.

siteden alıntı:

phyrne

erkek arkadasimi bensiz yapamaz,cok uzulur diye zamaninda terk etmeyip,simdi onun tarafindan ortada hicbir sebep yokken terk edilip bunalimdan bunalima giren,intihar etmeyi bile dusunen aklimi skeyim.siz skmeyin erkek arkadasim skecegi kadar s.kti zaten.


skileskile bitmeyesi

annemin genc ve sarisin olan bi arkadasina yazilan aklimi once bi s2yim. sonra o kadinin bana yuz veren yuzunu ben skim... o kadinin evli oldugunu orenip dotu tutusan benimde dotumu o kadinin kocasi sksin. ayrica ve ayrica ben kadini yataga attiktan sonra bunu ogrenip benimle gurur duyan babamin cinsini cibiliyetini cumle alem sksin... hay a.q kocasi gordugu yerde vuracak beni...

floydiandm
sitede yazılan itirafları okurken sandalyeden düşmeye sebep olan, bazı insanların küfür bulma ve etme yeteneklerinin ne kadar üst düzeyde olduğu görülüp şaşırılan, süper eğlenceli, komik site.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol