kenan evren in kürdistani kabullenmeliyiz sozu

sepulturk
bizim için her ne kadar zor da olsa dışarıdan bakıldığında mantıklı gelen sözdür. bugün eğer abd dış işleri bakanı pkk için “türkiye ile kürdistan arasındaki sınırda faaliyet gösteren terör örgütü” ibaresini kullanıyorsa o ülke bir şekilde kurulacaktır. bizim sınırlarımız içinde kurulması zor da olsa kuzey ırak’ta kurulması olasıdır ve kenan evren denen darbeci, işkenceci, ülkemizi onlarca yıl geriye götüren insan bunu belirtmiştir.
kendisinin hiç bir sözünü çok fazla kaale almadığım gibi bunu da kaale almak istemezdim ama bu sefer sanırım dediklerinde gerçekçilik payı vardır.
vona
demek ki biz istemesek de yakinda kurulacak ve yazık ki iktidarin acizligi yuzunden çocuklarımızın cografya dersinde ögrenmek zorunda kalacakları yeni bir dusman komsumuz olacaginin acik ve net sinyalidir. unutulmamalıdır ki evren abd nin turkiye subelerinden gonullu ajanlarinin onde gidenlerindendir. darbeyi de evde canı sıkıldığı ya da resim yaparken torunlarına anlatacağı bir askerlik anısı olması için yapmamıstır.
independence
80 darbesinin mimarindan cok daha akilci ve mantikli bir beyanat beklenemeyecegi icin abartili bir $a$kinlik krizine yol acmami$tir bunyede.dun demokrasiyi kendi elleri ile donduran bugun kurdistan diye bir $eyin varligini kabul eder yarin da fransaya gidip sozde soykirim anitinin onune uzerinde "turkiye cumhuriyeti bilmemkacinci cumhurba$kani kenan evren’den sevgilerle" yazili beyaz bir celenk birakir.ve ben nedense gene hic $a$irmam dogal kar$ilarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol