pisuvara sıçmak

made in heaven
yapan kisinin yedi sulalesinin kulaklarinin birileri tarafindan cinlatilmasina neden olabilecek,karsilastiginiz zaman tamamiyle boktan bir mevzu uzerine "nasil yani?" diye dakikalarca dusunmenize ve insanlik ile ilgili binlerce karanlik duygunun kalbinize coreklenmesine neden olan,insani insanlardan daha bir sogutan hayvani davranistir.

(bkz: bunu yapan insan olamaz)
sapgeldiksapgitcez
dershanenin tuvaletindeki pisuvara biri yapıp kaçmıştır.bizim aklımıza sıçan kişiden önce gelmişti ama o önce davrandı.diğer tarafından düşünürsek hizmetliye acıdım.
pistazie
hiç mi pisuvar görmedin? hep mi ağaç dibine işedin? azcık akıl yok mu oraya sıçmaya çalışıyorsun? hayvan!! gibi tepkilerin verilmesine neden olacak eylem.
deus ex machina
taksim’de danışman çaycı’da sık sık karşılaşılan durumdu bir ara. adamlar özellikle bokla uğraşmayalım diye "kadın pisuvar" denen bir şey yapmışlar oraya, sen git lök diye dışkıla. yahu önce bir bak, kubur nerede, sifon nerede, bu kakalar nereye gidecek? ondan sonra da;

-ağbbi ben yanlışlıkla sıçtım yaa
- iyi bok yedin hayvan, al şu fırçayı hadi kolay gelsin.

diyalogları sıkça duyuluyordu tabii. bir de tuvalet duvarına "ne yani artık sıçamayacak mıyız?" diye isyan etmişler. özellikle yapanlar var biliyorum. ayıp lan.
kizilsiyah
işemek üzere gelinen bir yerde karşılaşıldığında sidiğin içeri kaçacağını düşündüğüm hadise. görmezsem memnun olurum o da ayrı mesele. lisede iken bir zamanlar duymuşluğum vardı ’lan pisuvara sıçmışlaarrr’ diye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol