kerkük saldırısıni diyarbakır a yapılmış sayarız

bgat
elli karakter sınırı mağduru olmayan tam hali, "kerkük’e ypılacak bir saldırıyı diyarbakır’a yapılmış kabul ederiz" olan söz.

diyarbakır dtp il başkanı hilmi aydoğdu denen ne idüğü belirsiz varlığın sarf ettiği, münasebetsiz, kendi kimliğini ortaya koyan, art niyet sahibi olmayan hiçbir türkiye cumhuriyeti vatandaşının söylemeyeceği, akılsız ve mantıksızlığı ifade eden bir cümledir.

diyarbakır hangi ülkenin şehridir, kerkük ise neresidir? türkiye kendi menfaatleri icabı -kendi coğrafyasını ilgilendiren- istediği bölgeye müdahale edebilir. bunu yaparken de hiçbir dış gücü caydırıcı bir varlık olarak kabul etmeyebilir. kaldı ki, bu sözü söyleyen insan, türkiye vatandaşı, türkiye’den bir partinin il başkanı, yaşı-başı-konumu icabı siyasetin ne olduğunu kavraması gereken bir kişidir.

ancak ülkemizde pkk gibi bir terör örgütüne el altından da değil, alenen yardım eden bir partinin il başkanından daha ne beklenebilirdi ki? aynı partiye mensup diyarbakır belediye başkanı olan şahıs da bu kişiyle aynı zihniyette olduğu için bu açıklama bir sürpriz olmamaıştır. ancak haddini aşan, şuursuzca bir açıklama olmuştur. bu art niyetin bu kadar alenen söylenebilmesi de, türkiye’nin başındaki iradesiz hükümetin suçudur. diyarbakır belediye başkanı pkk denen aşağılık terör örgütüne açık seçik yardım yaptığı bilindiği halde, hala da görevine devam edebiliyorsa, bunun tek suçlusu da karaktersiz akp hükümetidir.

bu ülke, ne iradesiz yönetime ne de bölücü terör örgütü yandaşı aşağılık karakterlere göz açıp kapatmayacak bir iradeye, güce sahiptir. biz tüm etnik kökenlerin kardeşliğini sonuna kadar savunduğumuz gibi, bölücülere de, onların yandaşlarına da, art niyetli beyinlere de hak ettikleri muameleyi yaparız.

bu sözü söyleyen şahıs bugün tutuklanmıştır ayrıca.
westkhan
hilmi aydoğdu denen şerefsizin sarf ettiği salakça söz ulan götün yiyorsa harekete geçesene ülkemizin güzel parçası olan diyabakırı kurtarılmış bölge olarak görüyo şerefsiz sayacak birşey arayıyorsan g***deki kılları say şerefsiz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol