stargate atlantis

dory
2004 yapımı bilimkurgu dizisi.tarafımdan yeni keşfedilen dizinin 12 bölümü gün içerisinde tüketilmiş olup, oha yok böyle birşey nidalarıyla ortalarda koşmakta olan bendeniz tavsiye ederim ileyiniz izletiniz efenim..
konusu kısaca;kayıp atlantis şehrini bulan bir grup bilimadamının dünyaya dönüş için sıfır noktası modülü denen bir çeşit enerji kaynağını ararken ararken, bir taraftanda atlantisin sahipleri kadimlerin teknolojilerini keşfetmelerinianlatıyor.
max
2004 yapımı manyak bir dizi.kendisini izletiyor hakikaten.bilim kurgu sevenler için kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım...
independence
-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

s04e19 da doktor carson klonlanmi$ bir $ekilde geri donuyor.ancak ic organlari cokmek uzere oldugu icin bir $ekilde duragan ya$am kapsulune konmasi gerekiyor.

-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------
independence
henuz ekmek yapmak icin firinlari bile olmayan ilkel koylulerin i$in tabancalari kullandigi garip dizi. memleketlerinde halen daha hanlar var hamamlar var sefalet icerisinde ya$ayan ilkel koyluler var ama bir yandan da lazer i$ini sikan tabancalari var. canim senaristlerim benim ya.
independence
divxplanet alt yazilari ile asla izlenmemesi gereken dizi. hadi hepsini katmayayim araya ama 5. sezon 20. bolumu kesinlikle divxplanet alt yazisi ile izlemeyin. ben kapadim alt yaziyi falan, direk diziyi izledim cok daha anla$ilir oldu benim acimdan. ulan dunyanin hangi meridyeninde heart attacka "kalbe saldiri" $eklinde ceviri yapilir allahaskina.
independence
s5e20 itibari ile sona eren dizi. hayir sezon finali degil, resmen dizi bitmi$. yazik oldu, en iyi bilimkurgu dizilerinden birisiydi., bagimlilik yapabilecek ozellige sahipti.
independence
2. sezon 20. bolumle finali yapti ve dizi hepten bitti. 3. sezonu iptal edildigi icin ba$ka bolumu olmayacak dizinin ancak sanki olacakmi$casina yapmi$lar finali. gerci 3. sezonun iptal edildigi bilgisinden once cekilmi$ti tum bolumler, bu sebeple bu final dogal kar$ilanabilir ama olsun, insan merak ediyor. bari final bolumunu yeniden cekselerdi de ba$ka bir sonla noktalandirsalardi. $imdi herkesi oturttular zaman kapsullerine, 3 sene sonra goru$mek uzere dediler uyudular kaldilar. olmadi boyle.
independence
ayni zamanda 1994 yapimi(sanirim) sinema filmi. yine cok basarili bir film. filmde jack o'neil karakterini kurt russel canlandirirken dizide Richard Dean Anderson canlandirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol