kadınlar guce tapar

independence
ba$lik daha once acilmi$, akabinde muhtemelen ba$ligi acan bir $ekilde ucuruldugu ve entryleri de silindigi icin ortada kalivermi$.e bu durumda doldurmak $art oldu.

kadinlarin en buyuk zaaflarindan biridir.hani hep bir yerlerde denk geliriz ya $u tur soylemlere;

+abi bir kiza bak bir de yanindaki herife bak allaha$kina ya!

hah i$te.boyle durumlarda once kiza bakin, ardindan yanindaki herife degil, herifin uzerine, altindaki arabaya, kolundaki saate ve cebindeki $i$kinlige bakin.boyle durumlarda bahsi gecen herifin fiziksel ozellikleri tamamen sahip olduklari ile olculudur, kel olmasi, gobeginin kendinden 8 adim onde gidiyor olmasi ya da ne bileyim killardan yuzunun secilemiyor olmasi hic bir $ekilde onem arzetmez.

yukaridaki cumlenin $u $ekilde upgrade edilmesi gerekir.

+abi bir kiza bak bir de yanindaki yuruyen kiyafetlerin markasina, saatin markasina, arabaya ve cepteki $i$kinlige bak.kiz bu ortama tam yaki$mi$!

i$te cumle bu $ekilde sarfedilince hicbir $a$kinlik belirtisi uyandirmiyor bunyede.zira kadin madde olarak guzeldir, estetiktir ve kazanilan her $ey guzellige ve estetige sahip olmak icindir.

ahlak ve namus mu?

hah i$te.o kavramlar da bu entryi uzerine almayan, bu entryde yazilanlarla hic alakasi olmayan kadinlarin sahip olduklari $eylerdir.dolayisi ile bu entryde bahsi gecen ki$iler ile yakindan uzaktan alakasi yoktur bu kavramlarin.

edit:sozluk icerisinde ise guc=independence ama bunu hala kavrayabilen bir ye$il gozlu sari$in zeki kulturlu ve ta$ bir hatun cikmadi ya, anlayamadim ben bu i$i.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol