mini etek giyip çekiştiren kızlar

0 /
salome
mini etek giymenin kurallari vardir "yavrucuuum" ve bu kurallar "her" hatunun gonlunce mini etek giyip cikmasina el vermez. once efendim, her seyden once "boy" gerek boy mini etegi tasiyabilmek icin, hemen akabinde bacak guzelligi gelir; yagsiz, kasli , ince ve bicimli olmalidir, daha sonra ise minik kalca yerini alir evet minik gercekten minik , dar yani hani cogu turk kizinda olmayan cinsten neyse iste en son da, can alici nokta piril piril parlar; "cesaret" sekerim, cesaret gerektirir mini etek giymek. hah sende boy var, bacak var, kalca var ustune bir de cesaret var ise giy tabii ki ayakta alkislariz "ama ve lakin" (ki kendisi muthis bir anlatim bozukludur) cesaretin eksik ise birak vitrinde kalsin, cansiz manken senden daha iyi tasiyor emin ol.cekistirmeyin kardesim su etegi. bir karislik etegi giymeyi bildin, hani her sey tam ya vucut "dass" ya ne diye cekistiriyosun birak donun mu "goruncek" gorunsun. haa "yok o ne oyle yaa kasar derler" dersen giyme yavrum, giyme kuzum, giyme prensesim, giymeeeeee!!
el menzile beynel menzileteyn
gozlerinden elektron fiskirtan erkeklerin bakislari seksapelli hatunun cesaretini korkuya donusturerek defansif hareketlere gark eder..lakin citir hatun sunu bilmelidir ki o etegi cekistiresiye kadar hasin erkek coktan sigarasini yakmistir..ayrica bu cins erkekler mat giysilerin ardini gorebilmekteler..
john maynard keynes
bakis acisina gore oldukca farkli yorumlar yapilabilir;

faktualitel.madem utanacaksin neden giyiyorsun,bilmiyor musun ki bu ulkede abazan dolu,ac dolu.

humanist.kendini guzel hissetmek icin giyen kizlar vardir,kendilerinin begenilmesini isterler ama yine de cevrede olusan bakislar onlari urkutebilir normaldir.

pragmatik.cekistirmesinler.

bir de mini etek giyip cekistiren kizlarin tezatlari vardir dogada,normal etek giyip onu katlayanlar ki o bambaska bir basligin konusudur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol