kadın vücudu

independence
inanmasi guc ama temiz bir kadin vucudu, insana resmen cilgin bir serinlik hissi ve okyanus kokusu verir. okyanusa gidip de kokladin mi lan ibi$ diyenlerle ciki$ta goru$uruz.

ote yandan geneli inanilmaz estetiktir ve en bicimsiz bolumleri de vajinadir. erkeklerdeki bu vajina tutkusuna anlam vermek guc, oysa kadin vucudunun en gorulmemesi gereken yeridir vajina, du$unun ki o kadar gizli kapakli bir yere konulmu$tur $ekli sebebi ile. kanimca erkeklerdeki vajina du$kunlugu, cinsel hayatlarini pek fazla ya$ayamayan ve dolayisi ile "once bir delige gireyim de estetik sonra gelir" du$uncesine sahip bireyler icin gecerlidir.(her daim seks yapiyorum, of feci cilginim)

kadin vucudunun geneli inanilmaz estetiktir falan bu estetikligi de yine genel anlamda kiyafet tasarimcilarina ve tekstil sektorune borcludurlar. estetik olan ciplak kadin vucudu degil, kiyafetler altinda gozden gizlenen ama $eklen farkedilen kadin vucududur. zira o tekstil malzemelerini cikarttiginiz zaman kar$ila$acaginiz manzara, hic de elbiseler altina gizlenmi$ $ekilde hayal gucunuzu zorlayan $ekil degildir. dar kotlardan siyrilan bedenin alt tarafi bir anda saga sola paldir paldir ziplayan yag birikintileri ile dolup ta$ar. ayni $ekilde dar body lerden arindirilan bedenin ust kisminda da kimi hayal kirikliklari ya$amaniz kacinilmazdir. misal body uzerinden dimdik ve iri gozuken o alimli gogusler, bodyden cikartildiklari anda ve sutyenlerinden bagimsiz hale getirildikleri anda ya secdeye dogru hizli bir ini$e gecerler, ya da aslinda o dipdiri gozuken gogus olarak tasvir edilen $eylerin birer kuma$ parcasi oldugu ortaya cikar ki biz bu kuma$ parcalarina halk arasinda sutyen ismi ile hitap ediyoruz.

bakimli ve nadir olanlari ise kiyafet uzerinden de kiyafet altindan da ayni zerafete sahiptirler. bu tur kadin vucutlarini artemis tapinaginda sergilenen heykeller arasinda siklikla gorebilirsiniz.
nickten yana sansim yok
bir kadın için iki kol-iki bacaktan; bir erkek için iki meme ve bir vajinadan oluşmaktadır.

diğer bir kadın için iki meme ve bir vajinadan; diğer bir erkek için iki kol-iki bacaktan oluşmaktadır.

yani nasıl bir erkek ve nasıl bir kadın olunduğuna bağlı.
simplist
erkek cinsinden farklı detaylar barındıran insan vücududur. en bariz farklar dış görünümündedir, iç organlar yüksek çoğunlukla aynıdır.
genelde erkekler tarafından erkek vücudundan daha estetik olduğu düşünülür. bu düşünceyi paylaşan kadınların varlığı da yadsınamaz.
kadın vücudunu en özel kılan özelliği; kadın ya da erkek tüm vücutların dünyaya gelmeden önce bir süre için konaklama ve hazırlık alanı olmasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol