çanta taşımayan kızlar

elenktrinkalamadimsenden
nasıl yaptıklarını bir türlü anlamayıp,nasıl rahat edebildiklerini merak ettiğim türlerdir bunlar.kıç cebimde kalem olsa oturamayan bir insan olarak cüzdan,telefon,anahtar üçlemesini nereme sokiyim takdir edersiniz ki.valiz gibi çanta taşırım ben şahsen bizzat kendim olarak.
sheepmip
genelde eşyalar arabanın içinde durursa bir cüzdan bir telefon alınıp çanta bagaja koyulabilir. ama eğer kişi sigara içiyosa çanta taşıması şarttır
mitili
kizlarin iki adimlik yere giderken bile yanlarina canta aldigi du$unulurse, anla$ilmasi iki kat zor kizlardir bunlar. belki de farkli olma cabasi icindedirler. kim bilir...
goetica
kendisi ta$ımasa da yanında yöresinde çanta ta$ıyan bireyler bulunduran,çantasında zaten ıvır zıvır bulundurmayan,cüzdan anahtarlık sigara paketini etrafa e$it miktarda dağıtıp telefonu da cebine koyan,sonra da eli kolu bombo$ rahat gezen bireylerdir.
myysteriouss
kısa mesafe bir yere gidilekse hele telefonu pantalon cebine koyup anahtarı elde tutmanın bir zararı olmaz sanırım. ne idüğü belirsiz eşyaları yer olsun torba dolsun diye tıkmaya gerek yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol