öpünce uyanmayan prensesin yanına kıvrılıp uyumak

0 /
muque
üzerine misyon verilmiş, "yürü git uyuyan güzeli uyandır lan" denmiş, dağ taş bayır demeden ettiği yolculuk sırasında oldukça yorulmasına rağmen şapır şupur öptüğü ama horul horul uyumaya devam eden prensesi uyandıramamış prensin, onu hafif hafif kenara itmek suretiyle yaptığı eylemdir.
elmyra
öpünce uyanmayan prensesin, öptükten sonra uyanmaması ve sonrasında yanına kıvrılıp uyuyan kişiye rağmen hala uyanmaması durumunda aslında öpünce uyanmayan prensesin sarhoş olma ihtimalinin yüksek olduğu sanılan prenses.
armour
prens kendinden emin adımlarla, uyumakta olan prensese doğru yaklaşır ve usulca öper. biraz bekler fakat bir kıpırtı olmaz. prens tekrar dener, olmadı tekrar dener, hafifte gerizekalı olduğundan akşama kadar uğraşır bu böyle.
geç de olsa sonunda anlar ki prenseste bir numara yok, osura osura uyumaya devam etmekte. anlatıldığı gibi öpüldüğü zaman uyanan prenseslerden değildir,
bozuk çıkmıştır bu. hayalleri kırılan prens yol yorgunlugunun üzerine bir de elin bozuk prensesiyle akşama kadar uğraşmak eklenince iyice yorgun düşmüştür ve biraz kestirip ondan sonra yola çıkmaya karar verir. telefonunun alarmını kurar ve söylenerek prensesin yanına kıvrılıverir.
tabi akşama eve gelip ve onu prensesin yanında yatarken görünce sabaha kadar öpecek olan yedi adet nalet cüceden habersizdir henüz.
sipsi
sabahın köründe kalkıp devlet dairesinin tozlu rafları arasında çalışmış, akşam dönüşte trafik çekmiş, yorgunluktan gebermiş bir devlet memurunun yapmasında sakınca olmayan eylem. öküzlük de olmaz.. sonuçta bir öpmüş denemiş şansını, uyanmamış.. ne yapsın yani artık adam. seviyorum böyle adamları, beline de sarılsın şöyle, sıcacık..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol