klavye delikanlısi

van ness
normalde ciğeri beş kuruş etmediği götünden duman geldiği halde internet ortamlarında astığı astık kestiği kestik yalandan dolandan traştan insan.
akhillius
genelde internet üstü oynanan oyunlarda gerçekleşen bir durum. nasılsa beni görmüyor dur ben şuna bi giydireyim hede hödösü.
teomanyak
sanal ki$iliklere burunmus durzulerdir..
karsısında duran klavye ve monitorden cesaret alıp " adresini ver ulannnnn !! " repligiyle tanılırlar.
nemesisceylan
bu terimi daha yeni öğrendim, gerçekte çok delikanlı olduğuna inandığım biri bunu bana söyledi ve beni çok şaşırttı. neden insanlar göründükleri gibi olamazlar.sanal ile gerçek arasındaki fark insanların kendilerine olan güvensizlikleri ile alakalı olmalı. sizi olduğunuz gibi kabul edenlerle olun sanalda da gerçekte de.
kaamos
düşünmediklerimi yazdım, olmayanı olabilir gibi gösterdim. aslında bir düşüncem yoktu, laf olsun diye yazdım. okuyanlar okudu, hatta ciddiye alıp tartışanlar oldu. hatta kendi düşüncesini eksi oyla savunanlar da oldu. ben güldüm, klavyemin başında çok güldüm. ahahah, halen de gülüyorum.

ben saçmaladım diye sizler ne demeye saçmalarsınız ey sözlük yazarları? siz de benim gibi delirdiniz!

geçen bir başlık açtım sormayın, alayına isyanı baştım.o öyle olmaz, böyledir, sizin gibi gerizekalılar anlamaz dedim, madem öyle hergün böyle dedim. alayı heyecan yaptı, gerizekalı sensin bile diyen oldu. ama ben yine klavyemin başında bir güldüm bir güldüm sormayın. ahahah hala gülüyorum! çok safsınız.

klavye delikanlısıyım var mı bir diyeceğiniz? atıyorum, tutuyorum, siz de ciddiye alıyorsunuz, because siz de klavye delikanlısısınız. hani sizin de hoşunuza gitmiyor değil, saçma sapan fikirleri savunmak! anti-tez üretmek, bilgiç kesilmek. çok sıkıcısınız, benim gibi!


zifir
özellikle youtube gibi ünlülerin videolarının röportajlarının gösterildiği sitelerde yetişir bunlar. sagopa klibinin altına geçin bunları metal dinleyin vs vs yazarak kafa sikerler.
hayko cepkin’in kliplerinin altına siz ne biçim türksünüz bu tipi kaymış ermeni köpeğini dinliyorsunuz diyerek milliyetçilik yaptıklarını zannedenleri de mevcuttur
(bkz: örnekler çoğaltılabilir)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol