erkeklere yapılan jestler

0 /
urban f
anketengiz başlık lakin yazmak lazım:detay vermeden evvel özellikle hatırlatmak gerekir ki yapılan jest in kıymetini bilmeyen ve takdir etmeyen erkek için hiç biri geçerli değildir, görüp göreceği de o kadardır...
en sevdiği yemeği yapın , en sevdiği şekilde giyinin, arabasına sevgi göstermesine anlayış gösterin hatta araba kullanırken gözüne güneş gelmesin diye güneşliği -kırmadan- çevirin,soğuk-sıcak içeceğini, kumandasını ,istediği anda sessizliği sağlayın ,gerçi bekarken bunlar jest evlendikten sonra mecburi-iş hizmete dönüşse bile siz en azından bir kaç defa deneyin belki sevgi dolu bir teşekkürle karşılık bulursunuz.
freak
doğumgününde ona olan aşkınızı anlattığınz günlüğünüzü tuttuğu takımın formasının arasına koyup vermek.
nick nicki nickince
en bombası coupling’in üçüncü sezon ilk bölümünde gösterilmiştir. bilen bilir, unutması mümkün değildir.

tabi evde sarhoş arkadaşlar yokken yapmak daha hayırlı olabilir.
madeline
doğum gününde, hasta yatağında yatarken bütün gün aramamış olmanıza sinirden kudurmuş durumdayken ,yorucu bir iş günü sonrası olmasına rağmen çorbanızı,nanenizi pastanızı alıp kapısına dayanmaktır.
salome
"birlikte ayni ulkede gecirilen 2 sene sonrasinda pili-pirti toplayarak ana-vatana donmek" yapilan en buyuk jestlerden biridir "erkege" fikrimce. adam nefes alsin, bas belasindan kurtulsun, yeni asklara yelken acsin, sizi ne kadar sevdigini kanitlayabilmesi icin firsati olsun, son sansi olsun. degil mi ama?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol