bilgi sözlük sevgililer gününe kafam girsin günü

goetica
malum 2 gun sonra sevgililer gunu olmasından dolayı sevgilisi olmayan ve nefret kusan bunyelerin hislerine tercuman olacak bir ba$lıktır.

sevgililer gununde sevgilisiyle sevgi pıtırcığı olan insanları görüp dellendikçe önce derin bir nefes alınması ardından sözlüğe ko$ulması,ba$lığın çocukların eri$emeyeceği yerde saklanması rica olunur.

ayrıca bu gunun ba$lıca replikleri $u $ekildedir;

- sevgililer gününe kafam girsin
- kırmızı güllere kafam girsin
- aziz valentine a kafam girsin
- erosa kafam girsin
- eros okların götüne girsin
sepulturk
sevgilisi olanlarin cok sallamayacagi, sevgilisi olup da sevgililer gununu sallamayanlarinsa zerre siklemeyecegi durumdur. ama kafalar kirlenmesindir, malumdur girilecek yer temiz degildir.
myysteriouss
bir yerlere kafa sokmaya çok meraklı bireyler olduğumuzdan dolayı - (ara: kafam girsin) - itinayla desteklenecek gündür, özel olarak şampanyalar alınıp patlatılacaktır, öyle kafam girsin dedik diye oturulup bekleme gibi bir şey söz konusu değildir.
alchoburn
her günü ’bıcır bıcır gezen sevgililere kafam girsin’ diyerek geçirenleri buluşturacak,pek bi şahane,pek bi mükemmel gündür bu...

sevmeyin kardeşim ulu orta yerde birbirinizi...kıskanıyoruz!

not: seri eksi oy veren ibneye sesleniyorum,aynı durum sen ve sevgilin için de geçerli...size de kafam girsin!
sepulturk
sokamadıkları gün olmuştur. öyle bik bik olmuyormuş demek. halbu ki internet kafede entry kasacağına yanında oturan hatuna bir merhaba deselerdi belki çok farklı olacaktı her şey. ha benim ihtiyacım yok, zira sevgili sahibi bir insanım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol