buzdolabı içerisindeki çarpık yapılanma

angelus
efendim yapılan alış-veriş sonrasında ilgili maddelerin bozdolabına gelişi güzel konulmasından mütevellit meydana gelen yapılanmadır.karşısındayız.
kurabiye
genellikle öğrenci evlerinde görülür. raflara sıra sıra, boncuk gibi dizilecek besin maddesi bulunmamasından ötürü kah o rafa kah bu rafa gelişigüzel fırlatılmış yiyecekler bulunur. aslında sadece yiyecek bile bulunmayabilir. örneğin; bir alış veriş sonrası torbaya atılmış bir fiş, anahtar ya da cüzdan olması da mümkündür. çünkü genelde alış verişten sonra torba aynen buzdolabına bırakılır.
salome
en "temiz"i buz dolabini bos birakmaktir ya da nerdeyse bos; farecik girse ve en ust rafta ayagi takilip bir alt rafa dusse kafasinda ciddi hasar meydana gelebilecek sekilde bir bosluk. iki kutu sut, su ve meyve suyu. bu kadar oohhh dolap rahat siz rahat. yemeyin kardesim ne gerek iste al sivini otur mis gibi bilgisayarinin basinda. buzdolabi temiz, miden temiz, bedenin temiz (yaglardan arinmis).carpik yapilanmaya son!!! hem bedende hem buzdolabinda. kurtulacaksiniz koca poponuzdan veyahut lombur lombur gobeginizden. dolap rahat, siz rahat, ben rahat...
blinn
ihtiyaç duyulan yiyecek sayısının, buzdolabının kapasitesi ile ters orantıda olması sonucunda karşılaştığımız yapılanmadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol