aldatma etigi

louandreassalome
http://www.aldatanlarkulubu.com un yaptığı anket sonucu dünyada ilk kez belirlenen kriterler:

aldatma etiği ?

etik kurallara uymayan davranışlar:

1.erkek askerdeyken kadın aldatmamalıdır.
erkek vatanı savunurken,kadın bu durumdan faydalanmamalıdır.evli değilse,insanlık hali deyip,askerden önce ayrılmak ve rencide edici bir durumda bırakmamak iyi bir çözüm olabilir( duydun mu kızım pınar?)
2.kadın hamileyken hastayken erkek aldatmamalıdır.kadının böylesi bir dönemde,bu zorunlu durumunda,anlayışlı davranmalı,böyle bir dönemde yakalanma riskine girmemelidir.
3.beraber yaşanılan evde aldatılmamalıdır.aynı yatağa baş konulan yere,başka başlar alınmamalıdır.paraya kıyıp bir otel,arkadaş evi,garsoniyer,otluk,çimen,geniş bir araba bulunmalıdır.
4.popüler mekanlarda aldatılmamalıdır.popüler mekanlarda ortak arkadaşlar,medya bulunabilir.biraz daha sote yerler tercih edilmelidir.
5.evli insanlar evli insanlarla aldatmamalıdır.çifte yaramazlık yapılmamalıdır.bir yakalanma durumunda kimin kimi vurduğu belli olmayacağından aldatma partneri bekarlardan seçilmelidir.
6.partnerinizin yakın arkadaşlarıyla aldatılmamalıdır.her ne kadar çok daha heyecanlı da olsa bu kadar yaramaz olmayınız.
7.medyatik kişilerle aldatılmamalıdırbir anda kendinizi gazete de bulabilirsiniz.
8.partnerinizi aldattığınız kişiye asla aşık olunmamalıdırolayı duygusal boyuta taşımayınız.bu nedenle fazla iyi davranmamanız ve karşınızdakine duygusal ortam sağlamamanız gerekmektedir.
9.eşinize yada partnerinize yapmadığınız layık görmediğiniz harcamaları ve ilgiyi birlikte olduğunuz kişiye yapmayınızunutmayınız,bir yakalanma durumunda,en azından partneriniz bir numara olduğunu hissetmelidir.
10.onu aldattığınız herhangi bir nedenle sizin tarafınızdan partnerinize söylenmemelidir.madem bir halt yediniz,sır olarak saklayın,illa itiraf etmek ve rahatlamak istiyorsanız " boynuz.org" a yazın.
11.evli olduğunuz saklanmamalıdır.yalan söylemeden,karşı taraftakine açık olarak,karşı tarafın duygularıyla oynamadan da aldatmak mümkündür.
12.aldatan kişi asla eşinden yada partnerinden bahsetmemelidir.partnerinize saygı duymalı ve onun hakkında konuşmamalısınız.hele ki kötü-eksik taraflarından bahsedilmemelidir.diğer kişiye için ise partnerin olumlu yönlerinden bahsedilmesi rencide edici ve itici olmaktadır.
13.aldatma esnasında mutlaka prezervatif kullanılmalıdır.gerekli önlemler alınmalıdır.
14 . devam edecek .....................

etik kurallara uygun davranışlar :

1.işyerinizde çalışan bir çıtırla beraber olmak. [ yürü be laçko , kim tutar seni ]
2. spor salonundaki alışveriş merkezindeki hatta yoldaki biriyle beraber olmak.
3. evli partnerlerin aldatılması,caiz ve de farz dır.
4. devam edecek ................. :)
aldatma etiğine uyalim,uymayanlari uyaralim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol