goetica nın komple göt olarak doğmuş olma ihtimali

0 /
darklord
halk arasında sürekli konuşulan ve yayılan bir varsayım.

söylentiye göre goetica doğduğunda hemşire babasına giderek "beyefendi koşun nurtopu gibi bir götünüz oldu" diye bağırmış. sonradan goetica büyüdükçe bazı hormonal tedavilerle ve estetik operasyonlarla burun ağız gibi uzuvlar yerleştirilmiş ve bugünki görüntüsü elde edilmiş.
angelus
goetica nın esasında doğdu varsayılan hastanenin doğumhane servisene kullandığı uzay aracının bozulup inişe geçtiği anda kendisini dışarı fırlatmaı sonucu düştüğü, asıl goetica nın ne olduğu bir muamma olan, goetica olarak bildiğimiz şahsın esasında göt şeklinde bir uzaylı canlı olması kadar gerçek bir ihtimaldir.
addicted to pain
yüksek olabileceği gibi çok düşük de olabilir.tüm bu varsayımlara rağmen çok yanlış bir yolda da olabiliriz.uzmanlara göre goetica’nın adına geçen bu göt füryası belkide psikolojik temelli bir yansıtma mekanizmasından kaynaklı da olabilir.belkide sanıldığının aksine goetica’nın bir götü bile olmayabilir? bu durumda yeni bir çıkmaza doğru sürüklenmek durumunda kalıyoruz.

(bkz: goetice nın protez göt taktırmış olma ihtimali)
(bkz: protez göt)
klapacius
"bu ne biçim başlık.kişiye hakaret mi yoksa sadece şaka mı" diye düşünmekten kendimi alamadığım, ama genel olarak yazılanlara şöyle bir bakınca, hakkında yorumlar yapılan kişinin de tepki vermemiş olduğunu gördüğümde hakikaten şakaymış diye karar verdiğim başlık.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol