sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek

alchoburn
yalnız erkeklerin başına gelebilecek hadisedir. mevcut toplumsal değerler çerçevesinde kurtuluş yolu olarak ancak evlilik veya kürtaj gösterilebilir.
akhillius
mümkünse mükemmel bir olaydır. bir anda soğuk bir duş arkasında bir sevinç ondan sonrada içinden çıkılmaz bir durum ile erkek karşı karşıya kalır. aldıralım edelim yok kimesneye çaktırmadan evlenelim. falan filan fişmekan. ama kimse düşünmez ki "annem siz bunu yapana kadar nerdeydiniz" diye. eğer işiniz elinizde ise bir sorun yoktur. en kısa zamanda evlenilir ve çocuk doğrulur pek çok kimse susturulur. hele hele ünlü iseniz hiçbir sorun yoktur. herkes ne zaman doğacak bu çocuk diye peşinde gezer. ama bir dikili ağacınız bilem yoksa hah! mıçtnınız şimdi kaçınız işte.
aello
kimi ilişkilerde ayrılığa kadar gittiği bile görülmüştür bu sebepten ötürü. fakat çiftler birbirlerini hakikaten seviyorsa, bir şekilde durumun üstesinden geleceklerdir.
sipsi
bir kızın da başına gelebilecek bir şeydir. kızın, kız olan sevgilisi bir erkekle takılıp hamile kalabilir. bu durumda hamile olmayan kız bir iki trip yapar, sonra barışırlar, çocuğu da beraber büyütürler.

(bkz: negzel)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol